Най-модерните дрехи през 2015 [част втора]

2015-01-08 18:30:00
Най-модерните дрехи през 2015 [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

С настъпването на Новата година, трябва да обърнем внимание и на новите модни тенденции. Ако искаме да сме актуални и през настоящата година, трябва да обърнем сериозно внимание на гардероба си. Сега ще ви разкажем повече за най-модерните дрехи през 2015 година.

 

Велур. Това е тип кожа, който се обработва по специален начин и е с мъх. Тази зима ще е на особена почит. Определено ще сте актуални, ако си набавите велурени дрехи и обувки в ярки цветове и нестандартни кройки. Тази година ще се предлагат всякакви облекла, изработени от велур: палта, рокли, поли и ризи. Нюансите са във всички тонове на кафявото, впечатление правят жълтото и лилавото.

 

Поло. Добра новина за всички дами, които не обичат студеното време и се обличат с дебели пуловери с големи поло яки. Това ще бъде много силна тенденция през настоящата година и често блузите ще са от вълна, което ги прави функционални, защото топлят. Не бива да забравяме и обикновените блузи с поло яки, които могат да подчертаят тялото ни, защото са прилепнали и въпреки това да топлят повече от разголена блуза.

 

Открити обувки. Тук влизат всякакви обувки без пета. През лятото на 2015 година, непременно трябва да се сдобиете с такива обувки. Най-добре е да са с масивен и висок ток, около 10 см. Можете да експериментирате с всякакви цветове и материи.

 

Миди пола. Тази година полите ще са ретро, дължината им ще е до средата на прасеца и ще са разкроени. Талията задължително е висока, материите са твърди, за да стоят полите и да не се отпускат. Можете да съчетаете с пуловер, риза и обувки с токчета.

 

Кътаут. Това е мода, която вероятно няма да се хареса на всеки, но е интересна сама по себе си. Тя е доста смел аутфит, който се отличава с изрязани елементи. Обикновено тези „дупки“ в дрехите разкриват пъпа, бедрата или краката, но без да изглеждат неблагоприлично. Този тренд е подходящ за тийнейджъри, защото е дързък, иновативен и определено подхожда на по-младите хора.

 

Гривна с послание. Лозунгите по модните ревюта и дрехите стават популярни още през 80-те години на миналия век. Този път обаче, посланията се крият в бижутата. Тази година ще сте актуални с модата, ако си набавите гривни, които крият лозунги.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 9 години

Мини пола до средата на прасеца?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия