Кои са най-неудобните дрехи и аксесоари, които жените си купуват? [част втора]

2014-06-12 13:31:00
Кои са най-неудобните дрехи и аксесоари, които жените си купуват? [част втора]
Снимка: freeimages.com

Много момичета не могат да се сдържат и купуват всякакви дрехи и аксесоари, които са модерни. Рокли, обувки, панталони, всякакви аксесоари, всичко, което е модерно, трябва да бъде в гардероба им. Това е чудесно ако можете да си го позволите, но понякога може да ви накара да страдате. Модата е замислена да е красива, но понякога не и удобна. И именно там е проблемът. Много момичета страдат от това, че си купуват всичко, което е актуално, защото тези продукти не винаги са удобни. Кои са най-неудобните модни произведения?

 

Вълнен пуловер. Плетените дрехи са много удобни през есента и зимата, наистина топлят и са красиви. Проблемът е, че някои са направени от истинска вълна. Тя може да раздразни кожата ви, защото не сте свикнали с острата материя. Има и други материи, които могат да раздразнят кожата ви, особено изкуствените. Най-добре носете памучни дрехи, а пуловерите ги подбирайте по състав. Избягвайте вълната.

 

Тежки обеци. Бижутата също са голяма страст на много дами. Напълно разбираме обичта ви към тези аксесоари, но имайте едно на ум с големите обеци. Те могат да разтеглят дупките на ушите ви и да ви заболи. Старайте си да си купувате по-малки обеци или поне по-леки. Ако носите тежки обеци един ден, на следващия ги заменете с по-леки.

 

 

Декоративна лента за коса. Има толкова красиви и кокетни ленти за коса, на които е трудно да се устои. Те могат да са идеално допълнение към тоалета. Проблемът е, че притискат нерви около челото, които могат да причинят болка. Не пристягайте лентата прекалено много и не я носете твърде дълго време.

 

Скини дънки. Ако облечете своите любими скини дънки, които сте си купили миналата година, вероятно ще сте много щастливи. Но недейте да прекалявате със стягането. Вероятно прекалено тесните дънки няма да са ви удобни и ще се чувствате зле в тях. Освен това може да се наруши циркулацията на кръвта.

 

Алергизираща козметика. Не можем да пропуснем козметиката, защото тя е много важна за повечето жени. Всяко момиче иска да е красиво и освен хубави дрехи си купува и някои козметични продукти. Проблемът идва, когато се прекали или се използва некачествена козметика.

 

Внимавайте какво купувате и проверявайте добре марката, към която сте се насочили. Ако видите, че даден продукт не ви действа добре и имате обрив, зачервяване или сърбеж, веднага спрете да употребявате продукта. Особено внимавайте с бои за коси, шампоани, продукти, които нанасяте в близост до очите. Възможно е да получите алергична реакция, която да повлияе на очите ви. Ако усетите нещо такова веднага потърсете лекарска помощ.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия