Кои са най-неудобните дрехи и аксесоари, които жените си купуват? [част първа]

2014-06-04 11:32:00
Кои са най-неудобните дрехи и аксесоари, които жените си купуват? [част първа]
Снимка: freeimages.com

Много момичета не могат да се сдържат и купуват всякакви дрехи и аксесоари, които са модерни. Рокли, обувки, панталони, всякакви аксесоари, всичко, което е модерно, трябва да бъде в гардероба им. Това е чудесно ако можете да си го позволите, но понякога може да ви накара да страдате. Модата е замислена да е красива, но понякога не и удобна. И именно там е проблемът. Много момичета страдат от това, че си купуват всичко, което е актуално, защото тези продукти не винаги са удобни. Кои са най-неудобните модни произведения?

 

Обувки с тънки презрамки. Слабост на много жени са обувките. В това няма лошо, но не и ако те са ви неудобни. Повечето обувки, които имат много малко плат (или кожа), които са изрязани в тънки презрамки, са наистина неудобни. Опитайте се да пробвате обувки, когато сте с изморени крака. Тогава най-често те са подути и ако пробвате прекалено тесни обувки няма да са ви удобни.

 

 

Прекалено тежка чанта. Вероятно не можете без чантичката за гримове и някои други принадлежности, които не излизат от дамската ви чанта. Това е нормално, но нямате нужда от чанта, която може да ви докара гръбначно изкривяване. Изберете си здрава чанта със силни дръжки. И престанете да слагате в дамската си чанта каквото ви падне. Това може да е дори опасно, защото можете да изкривите стойката си. не бива да носите повече от 10% от собственото ви тегло.

 

Стягащо бельо. Има някои рокли, които са прекалено стегнати по тялото и не стоят добре без стягащо бельо. Ако от време на време обличате такова бельо за кратко, няма проблем. Но ако прекалите, ще съжалявате. Ако често ползвате стягащо бельо, може да увеличите риска от разширени вени, защото кръвното налягане към краката се променя. Когато съблечете стягащото бельо, полегнете си и си вдигнете краката на високо за около половин час. Така ще нормализирате кръвното налягане.

 

Прекалено високи токове. За съжаление, те наистина са вредни. Ако от време на време слагате високи токове, няма проблем. Но ако се опитвате всеки ден да ходите на 10 или повече сантиметра, това означава, че сериозно ще си навредите. Запазете високите токове за специални случаи, а за ежедневието си вземете по-ниски обувки с до 6 см ток.

 

Прекалено ниски обувки. Пантофките са много красиви и има чудесни модели. Те могат да са чудесен завършек за пролетно-лятната ви визия, но бъдете внимателни и с тях. Те също могат да ви докарат болки в краката. Ако имате проблеми със свода на стъпалата си, най-добре не носете пантофки. Най-добре е обувките да имат няколко сантиметра ток (дори 2-4 са достатъчни).

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия