Как да се приведем във вид сутрин, когато бързаме?

2014-05-25 15:58:00
Как да се приведем във вид сутрин, когато бързаме?
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ви се е сутрин да бързате много и да нямате време да се подготвяте? Искате да изглеждате перфектно, но времето винаги ви притиска и бързате, за да не закъснеете. Тъкмо станали от сън, не сме в перфектна форма и трябват малко усилия, за да изглеждаме чудесно. Всъщност тези усилия могат и да са по-малко отколкото си мислите. Сега ще ви посочим няколко трика, с които бързо ще придобиете представителен вид.

 

Малко блясък. Успали сте се? Бързате, а видът ви определено не е особено добър. Съветваме ви вместо фондьотен и пудра, да заложите на нещо по-бляскаво. С голяма четка нанесете бронзираща пудра, като подчертаете скулите си. Тази стъпка ще ви придаде много по-свеж вид. Не забравяйте да сложите малко сенки в светъл цвят. Те ще открият очите ви и също ще допълнят визията ви. Нанесете и любимия си глос.

 

По-горе споменахме, че малко блясък не е излишен, особено върху скулите. Но нека бъде само там. Ако очите ви са изморени или зачервени, ако лицето ви не изглежда много свежо, най-добре всички останали цветове да са пастелни. Изберете по-светли нюанси, които да съобразите с цвета на очите си и тоалета.

 

 

Мигли! Една спирала е способна да накара лицето ви да сияе. Защо? Защото спиралата оптически уголемява очите и ги отваря. Ако не сте си доспали или сте след тежка вечер, спиралата може да направи чудеса. Понякога е трудно да се нанася, когато бързате. Опитайте да сложите неголямо количество разпределено на всички мигли. Не пропускайте тези в двата ъгъла на окото. Не прекалявайте с количеството, защото миглите ви ще се спластят.

 

Нямате време за маникюр? Ако в последно време сте натоварени, нямате много време за себе си, а искате да изглеждате добре, има как да се погрижите и за ноктите си. Най-добре е да сложите заздравител, който има лек цвят. Сложете два или три слоя. Той ще заздрави ноктите ви, а те ще си починат малко от цветните изтощителни лакове. Така няма да се притеснявате, ако лакът ви се развали, а нямате време да го оправите. Другият вариант е да опитате гел лак, който може да издържи няколко седмици без никакъв проблем.

 

Укротяване! Събуждате се, а косата ви е в наистина непредставителен вид. Стърчи навсякъде, а нямате никакво време да включвате преса или да влизате под душа. Вземете малко количество балсам без измиване. Нанесете го на пръстите си и започнете да го нанасяте от средата на косата до краищата. Ако имате къдрици, това ще ги оформи и няма да стърчи толкова коса. А ако сте с права, ще я приглади и ще е по-подредена.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия