Позата, в която спиш с гаджето, разкрива истинските ви взаимоотношения

2016-11-16 15:01:00
Позата, в която спиш с гаджето, разкрива истинските ви взаимоотношения
Снимка: iStock

Начинът, по който спите, говори много за връзката ви и вашите взаимоотношения. Подсъзнанието контролира начинът по който спим заедно с половинката си, езикът на тялото може да бъде изключително точен метод за оценка на случващото се във връзката. Обърни внимание на връзката си, ако позата, в която обикновено спите, изведнъж се промени. Виж как да я разкодираш:

 

Ти спиш по корем – „Чувствам се уязвима”

Спането по корем предпазва предната част на тялото ти и явно на подсъзнателно ниво ти изпитваш тревожност, уязвимост и липса на сексуално доверие. Ако главата ти е завъртяна настрани, то ти явносе страхуваш да се изправиш пред своите емоции. Ако партньорът ти изведнъж започне да спи по корем, прегърни го, за да се чувства защитен.

 

Спите на различни разстояние от таблата – „Ние сме на различни страници”

Хората, които спят по-близо до таблата, се чувстват по-уверени и доминиращи. Двойките, който спят на една равнина, са на една вълна, имат сходни интереси и знаят достатъчно за партньора си.

 

 

Спите с напълно преплетени ръце и крака – „Не получават достатъчно от теб”

Тази поза показва, че не може да се наситите един на друг дори по време на сън. Преплетени сте и в живота и функционирате като едно цяло. Най-вероятно се познавате толкова добре, че взаимно си довършвате изреченията.

 

Ти си малката лъжичка – „Вярвам ти”

Приятелят ти те е прегърнал по начин, по който се чувстваш интимно и сигурно. Тази позиция е много уязвима, свързана е с допир на мъжкия полов орган, което я прави и сексуална, но казва „Аз напълно ти вярвам”.

 

Ти си голямата лъжичка – „Чувствам се защитена”

Тази поза показва, че се чувстваш защитена от приятеля си. Възможно е обаче и да имаш собственическо чувство към него.

 

Ти си малката лъжичка с разстояние един от друг -„Ти си моят гръб, моята опора”

Двойките, които отскоро са заедно, са склонни да имат по-голям физически контакт в леглото, но с течение на времето се връщат към позите, които са им най-удобни за сън. Понякога това означава, че „лъжичките” са раздалечени една от друга, като голямата казва: „Аз съм зад гърба ти и може да разчиташ на мен”. Липсва обаче толкова сексуалност като при близките лъжички.

 

Спите без никакво докосване, освен на ходилата – „Имам нужда от повече внимание”

Партньорът ти има нужда от емоционална и сексуална връзка.

 

Спите лице в лице - „Чувствам се дистанциран”

Когато спиш с партньора си лице в лице, означава, че на подсъзнателно нива искаш да го гледаш в очите цяла нощ. Ако той изведнъж започне да се обръща към теб, това показва, че те чувства далечна и иска да се свърже с теб или че просто има нужда от повече интимност.

 

Спите гръб с гръб, но дупетата ви се докосват – „Имам нужда от пространство, но не от теб”

Вие сте уверена двойка, която оценява собственото си пространство. Пространството далеч един от друг показва, че и двамата имате желание да бъдете независими, а докосването показва, че все пак искате да останете сексуално свързани.

 

Той е по гръб, а ти лежиш върху гърдите му – „Аз завися от теб”

Да спиш по гръб показва самочувствие и увереност. Когато приятелят ти спи по гръб, а твоята глава е в ръцете му, той казва: „Аз имам сила и я използвам, за да те защитя”. Когато обаче ти си свита до своя партньор в ембрионална поза, това показва, че си зависима от него. Ако главата ти е на гърдите му, а останалата част е на леглото, ти казваш: „Искам аз сама да взимам решенията в живота си”.

 

Спите на противоположни страни в леглото – „Имам нужда от повече пространство”

Ти си независимо момиче, което има нужда от повече пространство. Тази поза обаче може да показва, че нещата помежду ви не са наред. Много хора си лягат сгушени в леглото и показват привързаност, а след това се отдалечават един по друг и лягат в най-удобната за тях поза. Ако всичко във връзката ви е наред, а ти просто не обичаш да се докосваш с някого, докато спиш, кажи на гаджето си, че ще се радваш да се гушкате вечер преди заспиване и сутрин след събуждане. Това със сигурност ще увеличи вашата привързаност.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия