Какво да правиш и какво да му пишеш, когато ти изпраща смесени сигнали

2016-09-14 11:58:00
Какво да правиш и какво да му пишеш, когато ти изпраща смесени сигнали
Снимка: iStock

Няколко пъти вече си излизала с момчето, по което си падаш. Той определено ти обръща внимание и на теб ти се иска нещата помежду ви да се задълбочат. Лошото е, че той ти изпраща толкова много смесени сигнали, че почваш да се чудиш дали всъщност си пада по теб.

 

Виж няколко реплики, с които да му отговориш и да предизвикаш неговия интерес.

 

Винаги отменя плановете, които сте си направили.

 

Кажи му: „Ти определено успя да спечелиш първо място в класацията за най-мистериозни хора“.

 

 

Когато му кажеш това, той ще иска да те види отново, за да ти докаже, че не е толкова мистериозен, колкото твърдиш. Следващият път, когато ти предложи да се видите може да му кажеш: „Нека пием по едно кафе близо до училището ми. Следобедите ми са заети в последно време“. Така определено ще предизвикаш интереса му с какво си заета и дали няма и друг мъж, който да се бори за вниманието ти.

 

Казва ти: „Наистина те харесвам“, но така и не споменава, че иска сериозна връзка с теб.

 

Кажи му: „Аз също те харесвам. Но преди да започнем да се харесваме прекалено много, трябва да помислим дали нещата помежду ни ще се получат. Не ми се иска да бъда от хората, които инвестират прекалено много време в другия при положение, че той иска да сме само приятели. Какво мислиш по въпроса?“.

 

Когато му кажеш това го задължаваш да бъде откровен за това дали има бъдеще за вас като двойка, но му намекваш, че той ще започне да си пада по теб все повече и повече.

 

Праща ти съобщения по цели нощи, но така и не те кани на среща.

 

Кажи му: „Ще ме поканиш ли на среща или да чакам да ме питаш как е минала вечерта ми до края на живота :P“.

 

Когато му кажеш това, той определено ще се изненада от въпроса ти. Дързостта е секси, особено когато е придружена със закачка. Той трябва да разбере, че само с думи няма да стане, имаш нужда и от конкретно предложение.

 

Много е мил, когато сте заедно, но все още не те е запознал със своите приятели.

 

Кажи му: „Всеки път, когато се чудя дали да не те поканя да излезеш с мен и моите приятели, се сещам, че аз все още не познавам твоите. Ще се радвам да се запозная с хората, които обичаш и с които прекарваш свободното си време, но не зная дали няма причина да не искаш да ме срещаш с тях“.

 

Когато му кажеш това, ще разбереш дали просто не е обърнал внимание, че не те е запознал със своите приятели или просто не те взима насериозно. Отговорът му ще ти подскаже дали трябва да прекратиш взаимоотношенията си с това момче или връзката ви ще се задълбочи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия