Как да разбереш, че те обича?

2016-08-16 18:30:00
Как да разбереш, че те обича?
Снимка: Pixabay

Има много сигнали, които обаче не винаги интерпретираме правилно. Не взимай това, което ще прочетеш за чиста монета, но извлечи нужното от него, премисляйки колко то е актуално в твоята ситуация. Това важи ако вече сте заедно и не си сигурна в чувствата и намеренията му. Понеже още не ти е казал „обичам те“.

 

Непрекъснато иска да сте заедно. Това не е просто натегаческо отношение нито е пък някаква странна обсесия към персоната ти. Той наистина иска да прекарва максимално възможно време с теб. Да споделя изживявания и да гради спомени с теб. Търси те редовно, гледа да не пропуска ден без да те види, но ако случайно стане ще ти се обади поне три пъти. Чаровно е.

 

 

Не може да откъсне поглед от теб. Не че се вторачва в теб за неброени часове, в които изобщо не мигва да не би да изпусне някое твое изражение или мърдане на мускулче, но действително му е трудно да спре да те гледа. И това не е защото имаш огромна пъпка или си страшно грозна днес, а защото те намира за прекрасна. Така както ти точиш лиги по някой хубав модел или актьор и го зяпаш втренчено за дълго време, така и приятелят ти гледа теб. Ти си неговия модел или актьор. Опа, по-правилно е да кажа „актриса“.

 

Разбираш, че говори за теб, когато някой от приятелите му ти спомене нещо за самата теб, което ти не си споделяла. Когато човек е влюбен не спира да говори за обекта на своите чувства. Това може да е страшно досадно за приятелите, но за теб е добра новина и почти сигурен признак, че си нещо много специално за него. Това все още не означава, че ще се ожените.

 

Крои съвместни планове. Основен начин да разбереш дали някой те обича или не е ако вместо „аз“ и „ти“ като две отделни частици, казва „ние“. Романтично за нас, стряскащо за тях – понякога и обратното – но ако го прави, значи определено е сериозен в намеренията си към теб. Отново, не се надявай на годежен пръстен все още. 

 

Прегръща те силно. Силната прегръдка не е за всеки. Не прегръщаш всички хора, които познаваш. Кофти е, че прегръщаш много от близките си приятели супер силно, но тази прегръдка, за която аз говоря ще я усетиш бързо. Тя е дълга, силна и усещаш как сърцата ви наистина се целуват в този момент. Препратка към цитат от Мечо Пух за тези, които ще се объркат от този израз.

 

Внимателен е към теб. Към теб, към приятелите ти, към ангажиментите ти, към притесненията ти. Тук влиза състраданието, приемането на теб такава, каквато си и всички онези неща, които поддържат твоето емоционално състояние, но на по-късен етап съсипват неговото. Но няма нищо, наслади му се, докато е ново и докато знаеш, че това е добър знак, сочещ неговите чувства към теб.

 

Не спира да се усмихва около теб. Когато човек е щастлив се усмихва много. Това му е хубавото на щастието, кара те да се усмихваш, а това те кара да изглеждаш красив. Ако не спира да се усмихва на теб или просто разтяга устните си, когато си наоколо – няма значение. Очевидно е, че ти си причината. Бъди горда от себе си.

 

Споделя ти. Споделянето е нещо лично. Не споделяме винаги и не споделяме на всички. Затова, когато започнем да се отваряме пред един човек значи, че му имаме доверие, че той не е като всички останало маймуни, които познаваме. Ако споделя с теб идеи, мечти, минало и бъдеще, радвай се. Това може да е началото на едно добро бъдеще за вас двамата.

 

Автор: Моника Цветкова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия