Как да разбереш, че той не те харесва

2016-09-11 13:31:00
Как да разбереш, че той не те харесва
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога на момчетата им е приятно да общуват с момичета и да се закачат с тях, но не винаги това означава, че ги харесват. За жалост някои представителки на женската част от аудиторията не са се научили да различават тези сигнали. Ето как да го правиш.

 

Кани те, но никога сама. Има номера ти и ти звъни често. За съжаление, излизането ви винаги включва и други хора: твоята приятелка, с която той има общи интереси, неговия приятел, който винаги разказва много смешни вицове и т.н. На теб ти харесва да излизате в компания, но понякога ти се иска да останеш насаме с него. Ако той иска същото, все ще намери начин да останете само двамата.

 

 

Не отговаря на съобщенията ти. Ти му пишеш, но той през по-голямата част от времето не ти отговаря. А когато го направи, винаги е със закъснение и когато той има време и му е кеф. Опитваш се да се правиш, че не забелязваш, а той се измъква винаги с това, че е зает и забравя телефона си у дома, когато е навън на разходка. Момчето, което се интересува от теб ще стои на телефона и ще чака с нетърпение да дойдеш на линия, за да ти пише и с още по-голямо нетърпение да му отговориш.

 

Говори с теб за други момичета. Това е най-сигурният знак, че той не те възприема като повече от приятелка. С теб той говори за всичко. Дори понякога в повече. Споделя ти за симпатиите си към момиче, говори ти как винаги изглежда толкова симпатична и мила. Изслушваш го търпеливо, но предпочиташ ти да си обектът на вниманието му, а не да мисли само за онази. В теб се поражда съмнението, че ще му останеш просто приятелка. Ако едно момче е влюбено, няма да поглежда друга, дори всички красавици да са пред очите му. Ще бъде зает да прави комплименти на теб.

 

Ако ти наистина харесваш дадено момче, но той се държи с теб само като приятел и това не те удовлетворява, говори с него. Кажи му, че изпитваш симпатии към него и го попитай какво намерение има към теб. Свалете картите на масата и решете какво правите. Няма смисъл да се измъчваш, винаги трябва да бъдеш честна със себе си и околните.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия