8 признака, че си влюбен [част втора]

2016-07-31 12:02:00
8 признака, че си влюбен [част втора]
Снимка: Pixabay

Нека поговорим за влюбването. Отново.

 

Бас ловя, че познаваш чувството: пеперуди в стомаха, неописуемо желание да прегърнеш един специален човек, настръхването на кожата ти само при вида му.. Мда, за тези усещания говоря.

 

Понякога ще се чудиш влюбен ли си или не, ще се съмняваш през всяка една секунда, ще ти иде да си изскубеш косите, защото не си сигурен в самия себе си. И всичко това, предизвикано само от мисълта за един човек..

 

 

За да те улесня, ето ти втора част на статията за признаците на влюбването:

 

5. Хормоните ти полудяват.

 

Можеш да припознаеш това в какъвто контекст пожелаеш – дали ще си хиперактивен или много гладен, дали ще сменяш настроенията си постоянно или ще си винаги усмихнат до ушите, дали всичко ще те забавлява или ще си разгонен, няма значение. Важното е, че хормоналният ти баланс няма да съществува – защото тялото ти ще произвежда нечовешки количества от ензимите на щастието.

 

6. Ставаш по-малко егоистичен, отколкото си бил.

 

Защото ще има нещо, което ще те интересува повече, отколкото собственото ти щастие. Това е щастието на половинката. Ти ще искаш всичко най-добро за нея, и няма да ти стигат стандартните неща като здраве и щастие. Ще искаш светът ти да побере в себе си света на половинката. Ще искаш да споделиш всичко твое с нея, всяка своя мисъл и намерение, всеки избор и притежание. Това е истинската любов, тя няма нито граници, нито задръжки.

 

7. Постоянно се чудиш какво прави половинката точно в този момент.

 

Няма да има момент, в който да не мислиш за онова любимо същество, то ще е във всяка дочута дума, във всеки образ, който минава пред очите ти, във всяка идея, която преминава през твоето съзнание. Всичко ще води към любимото същество. Ще искаш да си до него, както и то до теб, постоянно ще ти липсва, дори и да сте се разделили само преди минута. И всичко това е в реда на нещата, когато си влюбен.

 

8. Слагаш розовите очила.

 

Ще обичаш обекта на желанията си повече от всичко на света, заедно с всяка негова хубава и не чак до там хубава черта. Ще те е грижа за него и нищо друго няма да те интересува по този конкретен начин, по който се интересуваш от този човек. Ще се възхищаваш на всичко, което прави и ще искаш да си до него. И всичко негово ще ти се струва магично. И е така, вашата любов е магия и точно поради тази причина, никога не спирай да я пазиш и уважаваш.


Първата част от статията четете тук:

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
vesela70
преди 7 години

Здравейте!За това което ще се допитам не е точно по темата,но....имам нужда от мнения.От известно време живея с разведен мъж,който бившата му е в Англия,но поисках да се регестрихам на адреса понеже живея при него.но не съм наясно дали и тя все още се води на този адрес а аз да се излагам пред инситуциите.Не сме да го питам а и той едва ли е на ясно.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия