Няколко признака, че тя е твоето момиче

2016-07-24 12:25:00
Няколко признака, че тя е твоето момиче
Снимка: Pixabay

Имаш връзка или пък не все още, влюбен си и не спираш да мислиш за нея, страх те е да си признаеш колко много я обичаш..

 

Идва момент, когато ще се почудиш дали тя е твоето момиче, дали е “The One”. Трябва да си направиш равносметката, а тази статия ще ти помогне. Ето тези са признаците, които показват, че тя е твоето момиче наистина:

 

 

1. За вас не съществува такова нещо като ''неловко мълчание".

 

Мисля, че ти е ясно за какво говоря. Ако не е, значи вероятно тя не е твоето момиче. Половинката ти трябва да е някой, с когото да можеш да разговаряш за всичко и пред когото да се чувстваш свободен да споделиш всичко. Също така, ако тя е този човек за теб, значи дори и когато си мълчите, вие трябва да се чувствате комфортно. Ако това не се получава, помисли добре какво не е наред и промени нещата.

 

2. Не очакваш извинения от нея.

 

Ако очакваш извинения от човека, когото твърдиш, че обичаш, един от двама ви има проблем. Половинката ти трябва да е онзи човек, на когото вярваш повече от всичко, и човекът, на когото би простил всичко, защото знаеш, че на първо място този човек няма да си позволи всичко. Да, така работят перфектните отношения между двама души.

 

3. Извиняваш ѝ се, дори и да не си виновен, просто защото искаш всичко да окей.

 

Това не е преиграване, това е просто уважение, внимание и снемане на егото ти. Ако ти си готов да поемеш дори чужда вина или вина, която не съществува, само за да направиш момичето си щастливо, или да го успокоиш, значи определено нещата са сериозни.

 

4. Тя е навсякъде около теб.

 

И нямам предвид, че тя може да се телепортира, или сте залепени един за друг, имам предвид, че ти я виждаш навсякъде около теб. Като започнеш от малките неща, от сутршното кафе, през витрините на магазините, чак до чадъра на някой колега, ако тя е в спомена ти, когато гледаш всяко нещо наоколо си, значи наистина не може да излезе от главата ... и сърцето ти.

 

5. Искаш да прекарваш личното си време с нея.

 

Ако за теб тя е по-важна дори и от личното ти време и пространство, ако нямаш тайни от нея и искаш да споделиш цялото си време с нея, явно искаш да е част от целия ти живот. Не мисля, че има какво повече да кажа относно конкретната тематика.

 

6. Преди да вземеш решение, винаги мислиш първо за нея.

 

Моментът, когато някой друг стане по-важен за теб от теб самия, е моментът, в който разбираш, че ти не просто обичаш този човек, но той олицетворява целия ти свят. Това означава отдаденост.

 

7. Спомняш си всичко за нея, за връзката ви и онова, което сте си говорили.

 

Звучи, като да е доста важна за теб, не мислиш ли? Ако помниш всичко, което ви свързва, чак до най-малката подробност, значи явно тя не е просто лятно увлечение.

 

8. В секундата, в която си вземете довиждане, тя вече ти липсва.

 

Ами, какво мога да кажа, освен че ако има такава жена в живота ти, не просто здраво си хлътнал, а най-вероятно ти я обичаш. Уважавай я, защото много е вероятно да има причина, заради която да държиш толкова на нея.

 

И не забравяй, някои хора казват, че птичката кацва един път на рамото. Не се ангажирам с това да отговоря дали въпросното изказване е истина или само поверие, но недей да пропиляваш шансове, заради глупост или безотговорност. Не чакай да загубиш нещо или някого, за да го оцениш. Живееш само един път, поне така знаем до момента, не пропилявай шанса си, втори такъв може да не ти се отвори.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия