10 извинения на мъжете, когато свършат твърде бързо

2016-07-17 15:11:00
10 извинения на мъжете, когато свършат твърде бързо
Снимка: iStock

Понякога става така, че вие сте двойка, или пък не сте, но сте стигнали до момента на секса. Превъзбудени сте, искате го, едва успявате да свалите дрехите си или поне да ги смъкнете достатъчно, тъкмо започвате и .. той свършва. Случвало ли ти се е?

 

Ако не ти се е случвало все още, възможно е някога да ти се случи. Не се притеснявай, не е фатално. Но за сметка на това, много е възможно приятелят ти да се притесни и да започне да се оправдава.

 

 

Това са едни от най-честите оправдания и извинения, които ще чуваш, когато се случи той да свърши бързо:

 

1. „Добре, че това беше само за загрявка..“

 

Това е едно от най-честите оправдания, които приятелят ти може да изрече, ако се случи да свърши по-бързо и се почувства комфузно. Хубавото е, че наистина след това може да следва по-дълъг и по-хубав секс.

 

2. „Това никога не ми се е случвало преди..“

 

Независимо дали казва истината или не, няма нищо срамно в това. Ако стане така, просто поеми инициативата, ако виждаш че му се иска да продължите. Ако пък е твърде уморен и няма сили за още, защо просто не се погушкате, или пък ако ти не си свършила, може да му направиш удоволствието сама да свършиш пред него?

 

3. „Това е ужасно срамно и неловко..“

 

Обикновено това са думи на човек, който наистина изпитва срам. Твоя работа е, ако наистина държиш на този човек, да се погрижиш той да разбере, че това се случва на всеки, че това е нормално и обикновено.

 

4. „Ами .. аз не струвам..“

 

Кофти е, когато изпаднете в акова положение, но света не е свърпил, нали? Няма смисъл да си съсипвате настроението и да се скофтяте. Погушкайте се, за да се успоите и да не се притеснявате излишно. Обясни му, че не е проблем и че ако му е толкова некомфортно, трябва да намери друг начин да ти се реваншира.

 

5. „Готова ли си за втори рунд?“

 

Подобно на познатото „само за загрявка“, но вторият рунд може да е доста приятен, не мислиш ли? Така че в крайна сметка, има ли значение, че е свършил бързо, ако тепърва ще се забавлявате..

 

6. „Мм, имам здравословен проблем.“

 

Е, това е малко кофти оправдание, но има и случаи, в които наистина може да става дума за здраве – мъжете имат трудности дори с „вдигането на самолета“, когато са преуморени, когато са под стрес, когато не са си доспали, когато са пийнали повечко.. Ако наистина приятелят ти си има здравословен проблем, бъди до него и го подкрепяй, докато не го решите заедно.

 

7. „Ами, ти просто си твърде добра, не мога да не свърша така бързо..“

 

Може да е ласкаво оправдание, може и да е истина – във всеки случай, на теб със сигурност ще ти стане приятно след тази реплика. Това е достатъчна причина да направиш нещо мило за него, заеми се.

 

8. „Отдавна не съм правил секс, затова свърших по-бързо..“

 

Всъщност това не е плоско извинение, наистина когато не си правил секс много време (независимо какъв е полът ти), много е вероятно да свършиш бързичко, затова прояви разбиране. Има си хубавата страна, ако е истина – поне със сигурност знаеш, че няма да хванеш някоя болест от безразборния секс.

 

 

Сега, след популярните оправдания, представям ти две развръзки, които можеш да очакваш, ако се случи така, че да приключите бързо:

 

9. Когато той се старае да свърши бързичко, още по време на предиграта ви, а после има време да се погрижи за теб, докато е отново готов за работа.

 

Това е доста приятно. Дава известна гаранция, че после – на рунд две – наистина ще се позабавлявате, все пак няма да има какво да ви прекъсне, нали?

 

10. Той няма да каже нищо, няма да спре, само ще свали кондома и ще продължи да си върши работата.

 

И това е доста симпатична развръзка, в такива моменти думите наистина нямат значение. Нали все пак правите секс, а не пишете поеми – може би просто в момента са по-важни действията. Затова не обръщай внимание на случилото се, наслади се на удоволствието.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия