Прави повече секс - здравословно е!

2016-07-10 15:01:00
Прави повече секс - здравословно е!
Снимка: Pixabay

Вярвам, че и за теб са казвали поне веднъж, че си нервна и имаш нужда от секс.. Не винаги ти е било приятно, предполагам. Само че ще се изненадаш колко ползотворно влияние наистина има сексът върху теб.

 

По същата логика, много лесно можеш да забележиш кога една жена не е правила секс скоро. Повечето признаци даже са физически - ще ги видиш в поведението ѝ, в емоциите ѝ, в начина, по който отреагира на хората..

 

 

Природното успокоително - окситоцинът - който жената си набявя по време на оргазъм, липсва у нея, когато тя не прави редовен секс. В следствие на това, тя започва да страда от безсъние и да се върти нощем. Често изглежда замечтана, защото тялото ѝ се нуждае от сън. За нея оргазмът е като морфин - облекчава болки и спазми.

 

Редовният секс увеличава продукцията на антитела с до 30%, затова тези жени, които правят секс по-често, страдат от възможно по-малко болести и вирусни заболявания.

 

Прогестеронът, който се нарича "женски хормон", премахва появата на пъпки по лицето.

 

Сексът влияе на кръвообращението, а по-добро обращение означава по-добра функционалност на мозъка, по-добра циркулация и по-добра памет. Това е и причината жените, които правят по-малко секс, да забравят повече.

 

За женската самоувереност не може и да става дума - ясно е, че дамите, които правят секс по-често, имат по-голямо самочувствие. Те са пълноценни жени, които не изпитват комплекс за малоценност или недоволство по отношение на себе си. Те не познават разочарованието.

 

Със сигурност си виждал жени, които не са правили секс отдавна - те са винаги недоволни и изнервени, винаги някой друг им е виновен, комплексирани са и възприятието на света им минава през кривата призма, така да се каже.

 

Ако ти си жена, която отдавна не е правила секс, но ти се иска, не забравяй, че твоето тяло е Твоето тяло и само от теб зависи дали ще си подариш малко физическо удоволствие, или пък не. Затова прави повече секс, здравословно е! :)

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия