Нестандартните места за среща

2016-07-31 16:57:00
Нестандартните места за среща
Снимка: Pixabay

Идва момент, когато искаш да заведеш твоето момиче някъде, за да ви е по-интересно и по-приятно заедно.

 

Искаш да съживиш връзката ви, затова изборът ти да я изведеш на среща, както когато сте се срещнали за пръв път в началото, е прекрасен. Това никога няма да ѝ омръзнае, а напротив. Ще се почувства добре, че си се сетил и си ѝ обърнал внимание. Ще се почувства, сякаш все още не си я спечелил. Това е прекрасно.

 

Ето няколко по-малко стандартни идеи за мястото на вашата нова среща:

 

 

На покрива на някоя сграда.

 

Малко екстремно, но ти си виждал достатъчно кафета и ресторанти, които се намират на върха на моловете или пък на покрива на някоя скъпа сграда. Ако не знаеш за такова място и живееш в блок, значи имаш ключ от тавана. Някоя вечер, преди да се видите, организирай малка вечеря там – дали на маса, или във вид на пикник – изненадата ще е супер.

 

На плажа.

 

Ако сте отишли заедно на море, винаги можеш да я поканиш на среща отново, сякаш сега се запознавате. Може или да си направите пикник на плажа, или да я поканиш на вечеря в някое заведение на брега на морето. Ако се стъмни, можете след това, или пък преди това, да се поразходите и да се погушкате на плажа. Секси е.

 

Под звездите в двора.

 

Просто погледайте звездите, ако се виждат от дома ти. Такива усещания рядко могат да бъдат описани с думи или заменени от нещо. Ако живееш на морето и е лято, дори можеш да попаднеш на метеоритен дъжд, който да гледате заедно някоя вечер. После просто я целуни. Това се нарича истинска романтика, но от космическо измерение.

 

В много скъп ресторант.

 

Ако имаш финансова възможност резервирай маса в някой луксозен ресторант. Надали някой друг някога е водил приятелката ти в такъв, затова много е вероятно да я изненадаш много с това. Ще ѝ бъде приятно за вас да се грижи костюмиран персонал, който да ѝ предлага ястия, чието име не е чувала досега. Това е усещане от друг свят, който надали е познат за нея.

 

В много задушевен ресторант.

 

Избери някое локално ресторантче, което е известно с вкусната си кухня и задушевната атмосфера. Нека е тихо и спокойно, ако може – нека няма много хора. Някоя тиха хладна вечер, заведи я там. Хапнете познатите ви неща, които са приготвени с много любов. Ако познаваш някой от персонала или собственика на ресторантчето, можеш да ги помолиш да се включиш предварително в приготвянето на десерта – това много ще я впечатли.

 

Извън града, в който живеете.

 

Някоя вечер, без да очаква, покани я на разходка с колата ти. После излез от града и я закарай някъде в покрайнините му – дали на ресторант или в някоя хубава вила/хижа, няма значение, важното е тя да не очаква вашето малко пътешествие. Ако отивате някъде, където има персонал, помоли ги да запалят няколко свещи за вас, за да може още с пристигането тя да ахне. Би било хубаво ако на мястото има и приготвено цвете, което да ѝ подариш.

 

В планината.

 

Ако има планина близо до вас, а към нея и лифт – какво по-забавно и приятно, от това да я заведеш на среща в планината, като за да стигнете до там, вие ще пътувате с лифта. Няколкото минути, прекарани вътре в кабинката, могат да се окажат много интимни, а природата определено ще я впечатли.

 

В хотел.

 

Тя със сигурност няма да очаква, ако я заведеш в хотел, и то само за вечеря. Нека е някой бляскав, междувременно най-добре говори предварително с персонала, за да ти помогнат с приготовленията. Изненадата ще е пълна, ако избереш маса, която е близо до някой голям прозорец, от където да наблюдавате светлинките на града.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия