Сексът – очаквания и реалности

2016-07-15 14:01:00
Сексът – очаквания и реалности
Снимка: iStock

Правил ли си секс? Ако отговорът е да, значи ти е ясно, че в леглото в действителност нещата не седят както в порното. Даже са си доста различни, много по-реални..

 

Ако пък все още не си правил секс, хубаво е да си направиш сметката, че не бива да изграждаш грешни очаквания, които приличат на кадри от розови филми. В живота нещата не винаги седят по този начин – жените не са идеалните красавици от порното с многото операции и силикона; мъжете не са перфектните любовници с огромните членове, които издържат часове.

 

 

Затова по-добре се запознай с реалните възможности на действителността и когато му дойде времето, наслади се на момента.

 

1. Ти си момиче и очакваш още в секундата, в която погледнеш приятеля ти, той да е готов за действие и да остане така цяла нощ.

 

Истината е, че той всъщност има нужда от малко помощ.. от теб и твоите златни ръце, а и не само те.. Просто го накарай да се отпусне и да му е хубаво. Толкова малко стига, останалото ще се получи само.

 

2. Очакваш безкрайно дълга предигра..

 

Да, но тя обикновена или е доста кратичка (ако партньорът ти не е някакво истинско съкровище), или изобщо липсва. Ако наистина не си доволна (или доволен), направи повече за половинката следващия път, може така да получиш и ти от същото.

 

3. Очакваш, че той веднага ще намери твоята джи-точка и няма да спре да ти доставя удоволствие чрез нея.

 

Само дето ти сама не знаеш (както, между другото, и учените) дали изобщо имаш такава наистина. Все пак няма доказателство, че всяка жена има такава точка. А и другата възможност е просто приятелят ти да има затруднение в намирането ѝ и да не се справи блестящо още първия път.

 

4. Убедена си, че веднага и винаги ще свършваш, и то вагинално.

 

Истината е, че има различни видове оргазъм, а вагиналният е доста рядък. Ако си щастливка, може и да имаш възможността да получаваш такъв оргазъм, но не разчитай на късмета. По-скоро, ако наистина искаш разтърсващи удоволствия, опознай себе си и разбери как да стигаш то тях, за да покажеш после наученото и на гаджето.

 

5. Ти вярваш, че дори и без да правиш нищо особено, приятелката ти получава разтърсващи оргазми и свършва брутално всеки път, когато правите секс..

 

Надали ако наистина просто си седиш и нищо не правиш тя получава дори и обикновен оргазъм.. Надали изобщо свършва. Това не е нещо, което пада от небето, както и всичко друго на света всъщност. Ако искаш тя да е доволна и да ѝ проличи, погрижи се за това. И работата не е лека, нито лесна, но поне можеш да подходиш с желание. А това, че често ще чуваш стенанията ѝ, ами, то няма нищо общо с това, че е свършила..

 

6. Мислиш си, че можете да смените 15 пози, както в последното порно, което гледа.

 

Не, не можете, освен ако и двамата не сте тренирали нещо доста спортно – като художествена гимнастика или йога. В противен случай няма да е много лесно да изпълнявате каквито и да е по-сложни пози. Не забравяй, че порно звездите са хора с доста опит в областта и за тях е нормално да могат с лекота да показват разнообразни пози. Все пак за това им плащат..

 

7. Очакваш, че докато правите секс, ще звучите много яко.

 

Истината е, че звучите както ви падне – не е пеене, че да е синхронизирано и издържано тонално. Секс е, чуват се звуците, стенанията, които издавате в резултат на удоволствието. Може понякога да са тихи звуци, друг път силни, трети път странни, понякога може дори да липсват. Е, винаги ще се чува онова типично „пляк“-„пляк“, но то не е нещо, което зависи от вас. Всъщност, този звук е звукът на добре свършената работа.

 

8. Някой ден, когато много, ама много ти се прави секс, си мислиш, че този път ще продължите цяла нощ.

 

Шансът това да се случи наистина е почти нищожен. Сексът си е нещо изморяващо, особено ако не тренираш. Неслучайно го наричат спорт. Ако устискате час и отгоре, вие сте герои. Тежката реалност е, че обикновено половият акт не продължава повече от 15 минути. А за случаите, в които наистина става дума за физиология и просто не можете да издържите повече, няма да говорим.. Е, все пак можеш да си мечтаеш за цяла нощ бурни страсти, но поне нека останеш със съзнанието, че в действителност нещата не протичат по този начин.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия