Типовете мъже, с които ще имаш връзка, преди да срещнеш голямата си любов

2016-06-17 11:50:00
Типовете мъже, с които ще имаш връзка, преди да срещнеш голямата си любов
Снимка: iStock

Повечето жени са имат поне няколко гаджета, преди да срещнат истинската си половинка. И всичките те колкото си приличат, толкова се и различават един от друг. Виж кои са типовете мъже, с които всяка жена е била, преди да срещне истинската си любов:

 

Жененият/обвързаният – почти всяко момиче е имало връзка с мъж, който e бил обвързан, докато са били заедно. Тези взаимоотношения в началото са били цветя и рози, но с течение на времето стават продължителни и мъчителни. И през цялото време ти си се опитвала да спечелиш сърцето му и да стане само твой, но напразно.

 

 

Чужденецът – да имаш връзка с чужденец е интересно изживяване, което всяко момиче иска да преживее. Спомняш ли си добре сладура, който срещна лятото в бара близо до плажа? Страстната едноседмична връзка, която имахте? Сълзите, които се стичаха по бузите ти на летището, докато го изпращаше към родината му? Дългите съобщенията, които се разменяхте седмици/месеци наред? И, разбира се, раздялата, която беше въпрос на време да се случи, защото живеете далеч един от друг и нямате планове да се установите в един и същи град скоро. Това определено е един сладък спомен, нали?

 

Най-добрият приятел – обичаш да прекарваш свободното си време с него и може да разговаряте по цели нощи. Той знае абсолютно всичко за теб – какво обичаш, какво мразиш, какви проблеми имаш с гаджето, защо не се разбираш с родителите си и т.н. И с течение на годините си ставате все по-близки и по-близки. В един момент помежду ви е имало искри, но в крайна сметка химията е липсвала и сте продължили приятелските си взаимоотношения.

 

Лошото момче – той определено знае какво иска от едно момиче и как да го получи. Той е секси, има мускулесто тяло, няколко татуировки и кара мотор/спортен автомобил. Въпреки че не спазва законите и често прекрачва правилата, ти направо се разтапяш, когато те погледне. Лошото момче е от онзи тип мъже, които въпреки че си наясно, че не са за теб, могат така те накарат да се влюбиш в тях, че да загубиш ума и дума.

 

Възрастният мъж – той е различен от повечето ти гаджета, защото е няколко години по-голям от тях и знае как да се държи с жената до себе си. Той е галантен, знае как да те предразположи, в кой ресторант да те заведе и е много опитен в леглото. Въпреки всички тези негови плюсове, често се чувстваш некомфортно във връзката ви, защото имаш чувството че не те разбира, особено когато се държиш свободно, лудо и по детински.

 

Богаташът – някои момичета са готови да имат връзка с мъж, когото не харесват чак толкова, но който има пари и ги глези постоянно. Ако вече си имала връзка с богат мъж, то най-вероятно никога повече не би била с някого само защото има пари, защото вече си разбрала, че всяко нещо си има цена, особено луксозният начин на живот.

 

Душата на компанията – той определено привлича вниманието на околните и е като магнит за жените. Той е харизматичен, забавен, привлекателен и пленява дамите само с няколко думи. С него обикновено нещата стигат само до флирт, кратък, но запомнящ се.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Toni1899
преди 7 години

И то какви мъже останаха ? Статийте ви понякога нямат никакъв смисъл.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия