Типовете мъже, които се срещат в онлайн пространството

2016-01-04 13:20:00
Типовете мъже, които се срещат в онлайн пространството
Снимка: iStock

В днешно време много младежи се запознават онлайн. И въпреки че запознанството в интернет е доста по-лесно, жените трябва да са наясно с типовете мъже, които могат да срещнат и да се пазят от някои от тях. Кои са те?

 

Богатият – той обича да парадира с финансите си и ти забелязваш това на всяка негова снимка. На фотосите му в интернет се виждат неговия скъп часовник, скъпият му автомобил, вилата, която има на морето и т.н. Разбира се, скъпите му дрехи също се набиват на очи. Със сигурност си се чудила дали тези неща са неговите. Най-вероятно не са и ги е използвал само за снимките (евентуално дрехите може да са негови, но и това не е сигурно). Шансът да живее в мъничък апартамент в краен квартал е голям. Най-вероятно все още живее с родителите си и получава пари от тях. Затова ти препоръчваме да не се занимаваш с този псевдо-богаташ.

 

 

Детето, възпитано от интернет – има доста представители на силния пол, които просто не знаят как да се държат в интернет пространството (а и не само!). Ежедневно жените го блокират, защото той не знае как да се държи с тях и ги залива постоянно с досадни съобщения.

 

Жененият – в социалните мрежи има доста женени мъже, които крият този факт. В профила си имат само свои снимки и снимки с приятелите си, но не качват такива с жена си и детето/децата си. За тях Facebook е идеалното място да се представят като ергени, без да се притесняват, че истината ще лъсне наяве. Те обикновено са директни към жените и без заобиколки питат: „Какво ще кажеш да се позабавляваме заедно тази вечер?“. А ако случайно си размените телефонните номера и ти решиш да му звъннеш, най-вероятно няма да ти вдигне, освен ако нямаш шанса жена му да не е наоколо.

 

Романтикът – за него романтиката не е мъртва и е важна част от любовния му живот. В това няма нищо лошо, но той прекалява. Романтикът е готов в продължение на часове да те отегчава с най-различни мисли на тема любов. Ако случайно му покажеш, че ти е скучно, той веднага ще ти лепне етикет и директно ще ти каже, че си като всички останали коравосърдечни същества, които не знаят и никога няма да разберат романтиката и нейната красота.

 

Застарелият мачо – той е чичо на средна възраст, който изглежда добре за годините си, умен и начетен е и има готино чувство за хумор. И най-важното – търси истинската любов. И още по-важното – тя не бива да е повече от 25-годишна, по-тежка от 55 килограма и по-ниска от 165 сантиметра.

 

Здравенякът – той няма снимка, на която ясно да не се виждат мускулите му. Все пак това е нещото, с което се гордее. И най-вероятно е единственото такова. Почвате да си чатите и след половин час той ти праща снимка на ЛС, този път не е по спортен екип, а без него. Възбуди се, нали? Със сигурност не си и най-вероятно нямаш желание да си общуваш с него, така че директно го блокирай.

 

Секс-машината – той няма време и желание за флирт, той иска секс и е сигурен, че той е човекът, който ще ти даде най-добрият секс на света. И ако му откажеш първият път, той ще те попита още поне няколко. Това е, защото не помни, че вече те е питал. Той предлага секс на всяко момиче, което му отговори на съобщението, с няколко думи – той не подбира.

 

Мрънкащият – това е човек, който е недоволен от всичко и от всеки. За него животът не е черно-бял, а само черен и от време на време сив. И смята, че ти си длъжна да го изслушваш и успокояваш. Да, ама не! Ти също си имаш живот и проблеми и със сигурност нямаш нужда от чуждите, особено от непознат.

 

Нормалният – да, колкото и странно да ти звучи, има и такива мъже в интернет. Все още. Така че когато намериш такъв, гледай да не го изпускаш и даваш на други.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия