Типовете мъже, от които трябва да бягаш с пълна газ

2015-08-17 14:45:00
Типовете мъже, от които трябва да бягаш с пълна газ
Снимка: iStock

Повечето жени обичат да твърдят, че мъжете са еднакви, но всъщност има най-различни типове представители на силния пол. И някои от тях е по-добре да избягваш, за да не си създаваш излишни проблеми. Кои са те?

 

Синчето на мама – той е изключително мил с теб, но е адски разглезен. Чаровен е, но все още не е пораснал и не може да се държи с теб като истински мъж. Този тип мъже очакват от приятелката си да им бъде майка, сестра, любовница, доктор, прислужница, абе изобщо всичко, от което имат нужда. Те са свикнали да се грижат за тях постоянно и да не полагат никакви усилия, дори за себе си.

 

 

Играчът – той може да има истински чувства към теб, но това не му пречи да се заиграва и с други жени. Не се притеснявай, това не означава, че ще ти изневерява, но определено няма да се лиши от флиртове. А не е никак лесно да живееш с мисълта какво прави гаджето ти и дали в момента не е с някоя друга.

 

Любителят на чашката – повечето хора се оправдават, че пийват, за да им е весело, когато са в компания. Да, наистина няма нищо лошо да излизате и да се забавлявате, като междувременно си поръчате 1-2 питиета, но пиенето у дома е порок, който може да ти създаде сериозни проблеми във връзката.

 

Стиснатият – по принцип на мъжете им е в природата да се грижат за приятелката си, но има и такива, които искат всичко за себе си. Не се забърквай с момче, което не е готова да те прави щастлива и иска да има по много, но само за себе си.

 

Вечният ерген – нормално е човек от време на време да си няма гадже и да бъде сам. При момчетата, които дълго време не са имали приятелка, обаче има един проблем – те са отвикнали да обичат човека до себе си и да се съобразяват с него, защото живеят сами и мислят само за себе си. Не е невъзможно да се промени и да свикне с присъствието ти в неговия живот, но ти сама трябва да си прецениш дали си заслужава да се бориш за вниманието му.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sashka56
преди 8 години

Важно е да стойм далеч от вечния ерген. Няма нищо лошо в любителя на чашката стига да е в умерени количества.

skatew
преди 8 години

аз съм всичко без синчето на мама и стиснатият :Д сори лейдис


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия