Какво подлудява гаджето ти (но не в добрия смисъл на думата) ?

2016-03-24 12:59:00
Какво подлудява гаджето ти (но не в добрия смисъл на думата) ?
Снимка: iStock

Имаш си гадже и уж сте щастливо заедно, но от известно време забелязваш, че той понякога ти се дразни, но така и не можеш да разбереш какво точно не му харесва в теб. Виж кои са най-често срещаните неща, които подлудяват мъжете (но не в добрия смисъл на думата):

 

Прекалено си зависима от него – доста жени имат нужда от мъж до себе си, които да прекарва цялото си свободно време с тях, да ги прегръща и целува непрекъснато и да им обяснява колко много ги обича. Те превръщат партньора си в своя емоционална опора и търсят в него съчувствие и подкрепа. Въпреки че повечето жени правят всичко възможно, за да покажат на себе си и на околните своята независимост, те стават изключително несигурни, когато се влюбят. И това не се харесва на представителите на силния пол. Ама изобщо!

 

 

Често ходиш на шопинг терапия – няма лошо да поддържаш гардероба си и да носиш модерни дрехи и обувки, но мъжете мразят, когато прекарваш часове наред в мола, често без да си купиш нищичко, и то не в компанията на приятелки, а в компанията на гаджето. Колкото и странно да ти се струва, мъжете наистина не обичат да ходят по магазините. Малцина са тези, които го правят с кеф и нямат нищо против да придружават приятелката си, докато тя си търси нова чанта или обикаля магазините просто за кеф. По време на шопинг мъжете се чувстват така, както ти би се чувствала с него, обикаляйки магазини за авточасти, например.

 

Сипеш критики по други жени – без значение дали другата си заслужава критиката или не, мъжете не харесват такова поведение. В днешно време трудно ще чуеш жена, която да прави искрен комплимент на друга представителка на нейния пол. Но пък критики има на килограм – само една жена може да забележи, че шалът не си отива с нищо и разваля визията на другата дама. Добрата новина е, че все още има самоуверени момичета, които са склонни да признаят красотата и наличието на вкус на другите жени. Така че, ако не искаш излишно да дразниш гаджето си, не критикувай други момичета в негово присъствие. Остави това за разговорите с приятелките си.

 

Говориш непрестанно – бъбренето е типично женска черта и представителките на нежния пол са склонни да говорят постоянно. Той те пита как е минал деня ти и очаква кратък отговор, а ти можеш с часове да му разказваш какво ти се е случило с най-малките подробности. По-добре не го прави обаче, защото мъжете не обичат дългите и безсмислени разговори.

 

Ревнуваш без причина – ревността може да бъде сладка, стига да е в границите на разумното. Жените имат вредния навик да проверяват гаджето си без значение дали имат повод за ревност или не. А ако той е дал повод за съмнение, една жена може да стане досадно параноична. В противен случай единственото, което му показваш с непрестанната си ревност, е наличието на ниско самочувствие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия