Какво да правиш, ако той гледа порно [част първа]

2016-02-28 17:30:00
Какво да правиш, ако той гледа порно [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Днес по принцип гледането на порно е нещо съвсем обикновено както за жените, така и за мъжете. Все още има двойки обаче, при които това е доста голям проблем, главно защото мъжете обичат да гледат, а жените не. Тези жени смятат, че партньорите им не са достатъчно удовлетворени от тях и имат нужда от порно. Но истината е, че всички хора и от двата пола имат. Ето защо да не се притесняваш, че той гледа порно и какво да направиш, за да промениш гледната си точка.

 

 

Първо се успокой. Отначало е нормално да те обземе яд и тъга. Това са нормални реакции при подобно неочаквано откритие. И е важно да приемеш чувствата си, за да успееш да наложиш контрол над тях и да се опиташ да запазиш спокойствие. В никакъв случай не прибягвай до прибързани заключения от типа, че си виновна, има някакъв проблем в теб, не го правиш достатъчно щастлив и не го удовлетворяваш сексуално. Не позволявай на емоциите да тласкат мислите ти в такива опасни посоки.

 

Разбери, че не причината не си ти. За повечето от мъжете да гледат порно е просто част от сексуалността им (за жените също, но очевидно не и за теб), не е нещо ненормално или извратено. И двата пола започват да го правят в тийнейджърска възраст. Тогава изпитват мигновено удовлетворение, а и се учат. Понякога порното може да бъде от голяма полза за подрастващите (стига да не приемат всичко, което гледат за 100% истина и да не очакват сексуалният им живот да бъде като на филм), защото така придобиват някаква представа какво да правят. Но да се върнем на твоята тема. Това че партньорът ти гледа секс сцени с наслада, изобщо не означава, че причината е, че двамата не сте съвместими в леглото. За повечето хора гледането на секс филми е по-скоро отнесено към фантазиите им, а не към реалността. Често се приема, че едва ли не зрителите на порното искат да прилагат и в живота си гледаните неща едно към едно. Но всъщност по-скоро е обратното – във филмите за възрастни се разиграват не толкова реални ситуации, а скрити секс фантазии. А както всички знаем, еротичните блянове са съвсем нормална част от човешката сексуалност. Мастурбацията пък е много здравословен израз на сексуалност, както на мъжете, така и на жените. Що се отнася до мъжете, техният мозък се стимулира (в по-голяма степен от женския) визуално и именно в това се крие основната причина много от тях да харесват порното.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия