Момчетата, които не бива да си хващаш за гадже

2016-02-15 13:59:00
Момчетата, които не бива да си хващаш за гадже
Снимка: iStock

Всеки иска да обича, да бъде обичан и да е щастлив. Да намериш обаче идеалния за теб човек не е никак лесна работа. Някои хора имат късмета да го срещнат още по време на тийнейджърските си години, докато други го търсят дълго време след това.

 

И въпреки че навън има много мъже, това не означава, че те са подходящи за теб. Трябва да бъдеш внимателна и да подбираш представителите на силния пол, с които излизаш, за да не си губиш времето с хора, които не си заслужават и за да не останеш разочарована накрая.

 

Виж кои са типовете мъже, които трябва да избягваш:

 

Държи си готино само когато сте заедно – с него се прекарвате невероятно, но когато не сте заедно, той сякаш забравя за съществуването ти. Няма смисъл да излизаш с човек, който явно те използва само за запълване и разнообразяване на свободното време, но не му липсваш, когато сте разделени.

 

 

Прекалено голям егоист е – за да може връзката ви да е стабилна и да просъществува дълго време, трябва да има компромиси и от двете страни. Затова не бива да се занимаваш с мъж, който иска всичко да става по неговия начин. А и ако той те обича, ще прави компромиси и ще забрави за егоизма си.

 

Не показва емоциите си – нямаме предвид да показва чувствата си наляво и надясно, но колкото и да е неромантичен един мъж, в началото на връзката ясно си личи, че той се вълнува, когато се види с приятелката си. Ако той не показва никаква привързаност или вълнение, когато се видите, на него явно му е все едно дали ще сте заедно или не. Няма смисъл да се бориш за вниманието на този човек, по-добре бъди с мъж, който ще те цени и ще благодари на Господ, че те е срещнал.

 

Силно зависим е от майка си – въпреки че вече е достатъчно голям, за да се грижи сам за себе си, той все още е зависим от майка си. И е страшно разглезен. Такива мъже обикновено си търсят приятелка, която ще замести майка им. А ти със сигурност нямаш нужда да имаш до себе си дете, а не мъж, който да ти дава опора. Така че по-добре бягай надалеч от такова гадже.

 

Рядко има време за теб – въпреки че живеете в един град, той рядко намира време да се видите. Също така невинаги си вдига телефона, когато го търсиш, рязко ти отговаря на съобщенията и т.н. Не бързай да си правиш изводи, че той има друга връзка. Напълно възможно е да е сам, но просто да няма достатъчно интерес към теб и да излизате заедно, когато няма нищо по-интересно за правене. Ти обаче не бива да се задоволяваш с това. Мъжът до теб трябва да иска да прекарва голяма част от времето си с теб и да му е приятно, когато сте заедно.

 

Пада си по изневерите – въпреки че ти си наясно, че е кръшкач, се надяваш, че той ще се промени покрай теб. Шансът обаче това да стане е минимален, затова по-добре не се надявай. Ако му се носи славата на флиртаджия и на мъж, който не си пада по моногамните взаимоотношения, по-добре прекрати връзката си с него, ако вече си започнала такава.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия