Как съблазняват жените според зодията [част втора]

2015-12-09 12:29:00
Как съблазняват жените според зодията [част втора]
Снимка: iStock

Замисляла ли си се какво привличаш представителите на силния пол? Това зависи както от теб самата, така и от зодията ти. Научи повече за себе си:

 

Лъв

 

Представителките на тази зодия си падат по изтънчения флирт. Лъвиците съблазняват така, сякаш покоряват не само жертвата, но и всички останали наблюдатели. Това обаче понякога се оказва опасно. Жертвата ще бъде потопена в такава страст, че удължаването на удоволствието ще доведе до ярост. На теб обаче не ти пука и си търсиш нова жертва.

 

 

Дева

 

Като цяло не те бива особено в свалките. Набелязваш си някого, минава адски много време, а ти се преструваш на незаинтересована. Първоначално той може да е искал само да прави секс с теб, но после не може да си тръгне. Когато си мислиш, че един мъж не е подходящ за теб, ти слагай край веднага, без да се колебаеш и да мислиш за последиците от решението си.

 

Везни

 

Ти определено умее да съблазняваш по романтичен начин. Докато останалите зодии се интересуват повече от резултата, ти обръщаш по-голямо внимание на самия процес. За теб всичко губи смисъл, ако не отделиш достатъчно време за роклята, прическата и мястото на срещата. За жалост някои мъже са нетърпеливи и не те чакат, докато се нагласиш. Останалите сваляш седмици наред, като премисляш хубаво всяка среща.

 

Скорпион

 

Представителките на този зодиакален знак са много добри в съблазняването. Те обаче обичат да изучават и анализират всяка своя стъпка, за да може да имат максимален контрол върху случващото се. Докато ти съсредоточаваш усилията си в това, твоята жертва направо обезумява от желание. И ти имаш само една опция – да го отведеш в леглото.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия