Няколко трика, с които да подлудиш гаджето си през есента

2015-10-22 20:10:00
Няколко трика, с които да подлудиш гаджето си през есента
Снимка: freedigitalphotos.net

Да, лятото свърши и вече няма плаж и море, но кой казва, че есента е скучна? Можеш да се възползваш от студеното време и да сътвориш безброй интересни занимания, с които да привлечеш вниманието на гаджето си, особено в леглото. Ще те насочим как да го направиш.

 

Използвай най-дългия си шал, за да завържеш партньора си за леглото. През това време обсипвай цялото му тяло с целувки, а той ще бъде безпомощно завързан, това ще го побърка от удоволствие.

 

Най-добрият начин да се възползваш от студеното време докато носиш много дрехи е да дариш гаджето си с най-дългия стриптийз на света. Сваляй бавно всяка дреха по себе си – шапката, ръкавиците, палтото, ризата, панталоните. А когато дойде време за най-горещият момент – свалянето на сутиена и бикините, остави той да ги свали.

 

 

Изпий кафето си или млякото с какао директно от тялото му. Разбира се изчакай да изстине малко, след което плъзни езика си по тялото му и бавно изпий напитката си. После може да слезеш малко по-надолу от корема.

 

Разхождайте се в парка сред красивите падащи листа. Седнете на някоя пейка, той може да те милва нежно с листо по цялото тяло. Това със сигурност ще те възбуди.

 

Остани облечена само по палто. Представи си, че си някоя героиня от  сериалите. Облечи секси бельо и отгоре наметни палтото си. Със сигурност на партньорът ти много ще му хареса.

 

Пробвайте секс в колата. Представи си колко романтично ще бъде да се скриете от дъжда в автомобила. Тясната седалка е доста възбуждащо място за подобни преживявания. Да, малко е наудобно, но ние ще ти подскажем кои са най-подходящите пози за секс в колата:

 

Задна прашка на задната седалка. Тази поза освен, че е много уместна за интимност в колата, е и една от любимите на мъжете. За да имате пространство, издърпайте предните седалки напред. Така спокойно ще можеш да легнеш по корем, а партньорът ти да проникне с теб.

 

Лъжички. Двете предни седалки трябва да бъдат издърпани назад и надолу. Мъжът ляга на едната, а жената – на другата. Жената се обръща с гръб към мъжа, а той влиза в действие.

 

Ездачка. Предната седалка (тази на шофьора) се издърпва колкото може по-назад, а жената сяда отгоре с гръб или лице, както ви харесва повече. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия