Причините, поради които жените крият, че гледат порно

2015-10-04 16:02:00
Причините, поради които жените крият, че гледат порно
Снимка: freedigitalphotos.net

В последно време жените започнаха да гледат порно доста често. Но без съмнение е изключително трудно да накараш жена да си го признае. Ето някои от причините, поради които жените крият, че гледат порно.

 

Все още се смята за табу. Обществото и днес мисли, че жените са тези, които изпълняват желанията на мъжете и нямат нуждата да мастурбират или просто да погледат. Винаги се е смятало за перверзно да гледаш порно и повечето хора мислят, че щом го гледаш, значи си незадоволена в секса. Това е много грешно. Както мъжете, така и жените имат сексуални фантазии и нужди, задоволяват, гледайки.  Това е една от главните причини жените да пазят в тайна, че гледат филми за възрастни. На никоя жена не ѝ е приятно да се обсъжда това, което засяга личното и пространство.

 

 

Искат да се научат на някои техники. Това важи главно за девствените момичета. Нормално е да гледат порно и да го пазят в тайна, тъй като причината да го гледат е да се научат. Те нямат никаква представа какво да правят, когато дойде момента за първия секс, притесняват се и ги е срам, а порното върши доста добра работа в такива ситуации. То дава някаква представа как протича един полов акт и какво трябва да се прави. Разбира се, не бива да се възприема всичко буквално, защото все пак това е филм.

 

Заради мнението на приятелите. Когато някой приятел те попита дали гледаш порно и ти му отговориш честно, той веднага ще започне да те разпитва какъв вид гледаш и дали мастурбираш. Отговорът ти ще го допусне до вътрешния ти свят и по този начин той ще разбере какво ти харесва, а ти искаш да го запазиш за себе си, нали? Освен това жените не са като мъжете, когато гледат порно. Не винаги гледането им е придружено с мастурбиране.   Също така е твърде вероятно приятелят ти да започне да те гледа с друго око, мъжете винаги имат подсъзнание относно жените, понякога дори към приятелките си. Но ако искаш да го прелъстиш – говори му за порно. Мъжете доста се възбуждат от тези разговори, особено от страна на жените, понеже се смята за табу, говориш ли му за порно, излизаш от стериотипа и ставаш доста по-интересна за представителите на мъжкия пол.

 

За да запазят личното си пространство. Някои жени наистина не се интересуват какво мисли обществото по този въпрос, но просто искат това да си остане тяхното тайно удоволствие.


Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
vivianmum18
преди 8 години

ужасно е той е грознопростотията да ме не ясно неприлична си Не бива да я срещу тормозите на нейни родителски виждат ги да биятда ме пак стига бе спрат


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия