Няколко неща в секса, които всяка жена трябва да опита

2015-09-06 12:10:00
Няколко неща в секса, които всяка жена трябва да опита
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът е слабост както на мъжете, така и на жените. На всички е известно, че жените са тези, които предпочитат сериозните връзки, но преди това задължително трябва да се отдадеш на следните приключения:

 

Прави секс с момче, което има голям пенис – разбира се, че размерът няма значение, когато си с подходящото момче, но това изживяване трябва да се усети поне веднъж в живота. Така ще придобиеш повече опит в секса.

 

Прави секс със съученик/колега – и двамата се подпийнали, когато, изведнъж, започва да ти се струва доста привлекателен. Следващите ти спомени са топлите му силни ръце и устните му, които те обсипват с нежни целувки.

 

Направи го на нестандартно място – на масата, на кухненския шкаф или на бюрото в офиса със сигурност ще донесе разнообразие на сексуалният ти живот.

 

 

Прави секс в някоя необикновена поза – отвори на някоя поза от „Кама Сутра” и я приложете с партньора ти, това със сигурност ще бъде едно ново изживяване и за двама ви, още повече, ако нямаш предразсъдъци и не се свениш да се кълчиш в какви ли не необичайни пози. Ще бъде страхотно.

 

Пробвай тройка – това не означава да се превърнеш в редовен участник в оргии, но може да бъде доста забавно за завършек на парти да опиташ палави неща в леглото с някои атрактивни момчета.

 

Прави секс, когато си ядосана – трябва да знаеш, че сексът, когато си ядосана е доста страстен, а и помага да се успокоиш и да се сдобриш с гаджето.

 

Направи го с момиче – трябва да се опита поне веднъж в живота и не, това не те прави лесбийка. Добре, може да те превърне, но няма да разбереш докато не опиташ. Да го направиш с момиче е една отлична възможност да изследваш сексуалността си и да разбереш какво точно ти харесва.

 

Самозадоволявай се – за да те пожелае някое момче, първо трябва ти самата да се харесваш и да можеш да се почувстваш така, както едно момче би те накарало. Така че, вземи си вибратор, сложи си снимка на любим актьор или певец.

 

Пробвай мръсни неща – не че трябва да се пренесеш в „50 нюанса сиво”, но такива мръсотийки трябва да се опитат поне веднъж, за да си изживяла пълноценно сексуалния си живот. Бъди малко порочна и изненадай партньора си с белезници или камшик и му покажи кой заповядва.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 8 години

***.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия