Какви грешки допускат момичетата в секса

2015-06-20 13:01:00
Какви грешки допускат момичетата в секса
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът е една от любимите теми на тийнейджърите. Той е интересен и е любопитен за младежите, защото те още не са съвсем наясно с всички тънкости и има много неща, които не знаят. И двата пола изпитват трудности в първите полови контакти, защото се притесняват. Но това не е единственият проблем. Много млади момичета допускат грешки в леглото. Кои са те?


Очакват, че Той може да чете мисли.
Всъщност мъжете не могат да четат мисли. Това го знаеш, нали? Тогава не очаквай, че той сам ще се досети коя е ерогенната ти зона или не мисли, че той наистина знае къде и как да те докосне. Трябва да му кажеш или да му покажеш, за да знае какво искаш да направи. Винаги си напомняй, че той няма как да знае нещо, което не си му казала.

 

 

Не искаш да пробваш нови неща. Не гледай на секса като на рутина. В една дълга връзка, сексът може да доскучее. Това е по вина и на двама ви и нямате оправдание. Ако искате да поддържате огъня, значи трябва да се постараете малко. Направи му изненада, пробвайте нещо ново, играйте роли, изненадай го. Мъжете имат нужда от тези неща и наистина ще оценят старанието ти.

 

Не искаш да правиш орална любов. Това не е голяма грешка, но е проблем. Много момичета отказват, защото смятат, че ще изглеждат лесни в очите на партньора си. Това притеснение е излишно и трябва да го преодолееш. Ако не ти харесва да правиш орален секс по някаква причина, тогава говори с гаджето си и му обясни какво точно не ти харесва. Поговорете, за да няма неразбрани.

 

Смяташ, че сексът е спорт. Сексът не е фитнес упражнение, което да практикуваш, защото имаш свободно време. За да правиш секс, трябва да намериш подходящ партньор и да имаш силна тръпка. Ако смяташ, че сексът е просто упражнение, никога няма да изпиташ истинско удоволствие от него.

 

Смяташ, че е нормално да нямаш оргазми. Не, това не е нормално и означава, че не правиш нещо като хората. Няма жена, която да не може да изпита удоволствие от секса. Ако при теб не се случва, поговори с приятеля си. Определено има нещо, което ви куца в леглото, ако за теб сексът не носи приятни усещания и не стигаш до кулминацията.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия