За какво най-често лъжем партньора си [част втора]

2015-08-29 15:01:00
За какво  най-често лъжем партньора си [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Няма човек, който да не лъже. Установено е, че човек изрича между 100 и 300 лъжи на ден, дори без да се усети. Разбира се, тук влизат и най-дребните, като „Добре съм.“, „Нямам нужда от нищо.“ и „Всичко е наред.“ Често пъти лъжем и партньора си, прикриваме нещо от него, не казваме цялата истина. За какво най-често лъжем?

 

Сексът на първа среща. Всеки е правил лудории и понякога тези лудории не са нещо, с което се гордеем. Сексът на първа среща е дори опасен, защото може да ни донесе куп емоционални и здравословни проблеми. Освен това може да направи лошо впечатление на новия ни партньор и да ни помисли за несериозни.

 

Как изглеждаме, докато спим или сутрин рано. Този проблем е присъщ на повечето жени, защото те се притесняват много за външния си вид. Мъжете нямат идея в повечето случаи как приятелката им постига перфектния си вид. Те я намират за красива, дори без грим, но нямат и понятие от всичките кремове, серуми, балсами и друг вид помади, от които се нуждаеш, за да изглеждаш супер.

 

 

Начинът, по който се храниш. Тук нямаме предвид любимите ти храни или диетата ти, а самият процес на ядене. Когато сме в ресторант, на гости или хапваме навън се опитваме да се храним внимателно и с много старание. Спазваш етикет, използваш винаги вилицата и ножа, никога не се омазваш. Но когато си вкъщи обожаваш да ядеш всичко с лъжица, да си качваш краката на дивана или да ядеш на бюрото с компютъра.

 

Наркотични вещества. Много тийнейджъри признават, че са пробвали опиати. Те са опасни, но за съжаление и модерни. Истината е, че хората, които са имали сериозни проблеми с наркотиците, се стараят да забравят този период от живота си и го крият. Освен това се срамуват от партньора си и се страхуват да не бъдат изоставени.

 

Болести предавани по полов път. Това е нещо, което не бива да криеш никога. Когато имаш здравословен проблем, трябва да споделиш на партньора си, за да се предпазите. Повечето хора се срамуват да признаят, че дори са имали в миналото такива проблеми и избягват тази тема.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия