Кога трябва да ревнуваш от бившето гадже на партньора си

2015-02-23 20:02:00
Кога трябва да ревнуваш от бившето гадже на партньора си
Снимка: Dreamstime

Гаджето ти поддържа ли контакт с бившите си? Случва ли се да се чуват по телефона, да си пишат или да излизат? Понякога човек не прекратява изцяло връзката с предишното си гадже. Но истината е, че това може сериозно да навреди на отношенията със сегашния партньор. Кои са знаците, показващи, че трябва да се притесняваш, ако партньорът ти общува с бивше гадже?

 

Партньорът ти се нуждае от бившето гадже. Определено това е притеснително. Ако нещо тревожи гаджето, а то вместо към теб, се обръща за помощ към бивш, това изобщо не е добре. Нормално е да са в прилични отношения, но не и да те пренебрегва, заради него/нея.

 

 

Бившата/бившия иска отново да се съберат. Има и такива случаи. Някои хора не уважават чуждите чувства и са склонни да съсипят нечия връзка, само защото искат. Това чудесно го умеят бившите гаджета. Ако тя/той иска все още да бъде с твоя партньор, знай, че ще опита всичко, за да си го/я върне. Просто не бива да се поддаваш на манипулациите и трябва да вразумиш гаджето си, че няма защо да общува с бивши.

 

Няма причина да бъдат приятели. Някои хора се оправдават, че са просто приятели с бившето гадже. Истината е, че няма причина за това. Човек е заобиколен от приятелите си и куп нови хора, които среща всеки ден. Няма причина, поради която да искаш да си близък с бившето си гадже.

 

Лъжи. Има защо да се притесняваш, ако гаджето ти лъже относно бившия/бившата. Помисли си дали наистина не са били близки, както той/тя твърди или има нещо повече.

 

Скрити тайни. Гаджето ти крие ли тайни относно предишната си връзка? Помисли хубаво какво точно знаеш за бившия/бившата? Разказвал/а ли ти е, излизат ли често, ставал/а ли си свидетел на техен разговор? Ако тяхната връзка е просто приятелска, тогава няма какво да крият, нали?

 

Кой е по-важен? Запомни, че винаги ти трябва да си най-важен/на за гаджето си. Ако в един момент усетиш, че то те поставя на второ място пред бившата, тогава е време за сериозен разговор. Винаги ти трябва да си на първо място, а контактите с бившите е хубаво да бъдат ограничени, за да бъдете спокойни и двамата.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 9 години

Никога не трябва да се ревнува от бивши. Ако имаш съмнения, че харесва някого пвоече, късаш я и продължаваш. Никой не заслужава да бъде втора цигулка в собствената си връзка.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия