Как да повлияеш на либидото си [част втора]

2015-08-12 20:09:00
Как да повлияеш на либидото си [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът е много важен в една връзка, няма две мнения по този въпрос. Ако с гаджето ти не правите никакъв секс или правите, но не е задоволителен, то определено имате проблем и е време за сериозен разговор. Усещаш, че либидото ти сякаш е занижено, вече не ти се прави толкова секс като преди, по-рядко мислиш за това и по-трудно се възбуждаш. Как да повлияеш на либидото си?

 

Медитация. Защо не опиташ йога? Това не е просто спорт, а комплексно решение да се отървеш от стреса и напрежението. По този начин ще увеличиш либидото си, ще подпомогнеш имунната система, ще си по-здрав/а и ще упражняваш тялото си. Йогата ще повиши сексуалното ти желание, ще се чувстваш по-добре в кожата си и ще си много по-спокоен човек.

 

 

Сън. Качественият сън може да те направи тигър/тигрица в леглото. Нужен ти е здрав сън поне по 8-9 часа на денонощие. Понякога това е трудно, дори невъзможно, но ако ставаш много рано, по-добре не стой до късно вечер, а заспивай преди да е станало 00:00 ч. Това е гарантиран начин да ти се прави повече секс.

 

Самочувствие. Определено трябва да поработиш върху самочувствието си. Истината е, че никой не се привлича от хора, които сами не се харесват. Дори да имаш гадже, с което се обичате, за да правите готин секс, трябва да се чувствате на място в кожата си. Затова престани да се подценяваш, а се усмихни на огледалото, преди да излезеш от вкъщи. Не е нужно да си фитнес гуру или модна звезда, за да си красив и харесван. Всеки човек е уникален и има своите качества.

 

Намали стреса, забрави за рутината. Без значение дали си във връзка, или не, понякога човек влиза в коловоз. Заключва се в кръговрата на работа/училище, ангажименти и прави едно и също всеки ден. Няма как да гориш от сексуално желание, когато нищо интересно не ти се случва. Време е да се размърдаш малко и да промениш нещо в делника си. Ако имаш гадже, отидете някъде за ден или два, посетете ново място, излезте от шумния град. Ако си необвързан/а, намери си готина компания и заминавай на море/планина или друго готино местенце. 

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия