Няколко трика, които ще ти помогнат да привлечеш вниманието му/ѝ

2015-08-07 13:00:00
Няколко трика, които ще ти помогнат да привлечеш вниманието му/ѝ
Снимка: iStock

Ако искаш да привлечеш вниманието на човека, по когото си падаш, трябва да му покажеш, че имаш интерес към него и че той е специален за теб. По този начин той сам ще търси компанията ти, защото знае, че го караш да се чувства важен. Ето ти няколко трика, които ще ти помогнат да го/я впечатлиш:

 

Потърси съвет – няма човек, който да не обича да дава съвети, когато някой му ги поиска. Затова, ако искаш да му/ѝ направиш добро впечатление, потърси неговото/нейното мнение. По този начин ще го/я накараш да се чувства важен. Хубаво е обаче да не прекаляваш с искането на съвети, за да не започнеш да изглеждаш като човек, който не може сам да взима решения.

 

 

Слушай го/я – и мъжете, и жените обичат да говорят и някой да ги слуша. Така че прояви внимание към него/нея и го/я слушай, когато ти разказва нещо. Също така е хубаво да му/ѝ задаваш въпроси и да показваш, че те интересуват нещата, които ти споделя.

 

Обръщай се към него/нея по име – повечето хора не използват имена, когато говорят с някого. В същото време обаче обичат да чуват своето по време на разговор. Затова се постарай от време на време да споменаваш неговото/нейното име, когато си говорите. Това ще му/ѝ покаже, че имаш специално отношение към него/нея.

 

Измисли някаква готина изненада – разбери какво харесва и го/я изненадай приятно. Може да отидете на пикник сред природата, да отидете на концерт/кино/театър или някъде другаде. Важното е той/тя да види, че си се постарал/а да го/я зарадваш. Със сигурност ще оцени жеста ти. Имай предвид обаче, че трябва да сте си близки, за да направиш такава изненада за него/нея.

 

Докосвай го/я – разбира се, не става въпрос за някакви интимности, а за небрежно докосване по време на разговор или за гушкане/целуване за здрасти/чао.

 

Научи повече за него/нея – добре е да знаеш какви са неговите/нейните вкусове и интереси. По този начин ще може да повдигаш теми на разговор, които са му/ѝ интересни и да му/ѝ предлагаш да ходите на места, където ще му/ѝ хареса. Човекът, по когото си падаш, със сигурност ще забележи, че имате общи неща и това ще му хареса. В никакъв случай обаче не прави неща, които не ти харесват, защото рано или късно ще ти омръзна да му угаждаш и той ще се разочарова, че си бил/а с маска.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия