Кои са най-популярните женски фантазии в секса [част първа]

2015-01-15 20:01:00
Кои са най-популярните женски фантазии в секса [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Мит е, че само мъжете имат сексуални фантазии. Повечето жени рядко говорят за сексуалните си предпочитания, особено за фантазиите, които имат. Но определено всяко момиче поне веднъж през живота си е представяло някаква сцена, в която мечтае да участва. Сега ще ви разкажем за най-популярните женски фантазии в леглото.

 

 

Изнасилване. Разбира се, че никоя жена не си мечтае да бъде изнасилена наистина. Но повечето дами мечтаят техният любим да инсценира един насилствен сексуален контакт. Това не означава да нагрубите или нараните приятелката си. Поговорете повече по темата и тя ще ви сподели до къде можете да стигнете. Психолозите смятат, че жените имат тази фантазия, защото искат да се почувстват покорени и подчинени за малко.

 

Стриптийзьорка. Почти всяко момиче иска да бъде стриптийзьорка поне за една нощ. Момчета, дайте на партньорката си чаша вино, за да се отпусне, осигурете ѝ стол, маса и ѝ подарете секси бельо. Пуснете някоя секси песен и се насладете на стриптийза, който тя ще направи само за вас. Много момичета искат да го направят, но се притесняват, че гаджетата им няма да ги харесат. Бъдете настоятелни и убеждавайте приятелката си, че тя е най-красивата.

 

Смяна на ролите. Понякога е хубаво да се внесе малко разнообразие. Това е друга популярна женска фантазия. От време на време на всяка жена ѝ се иска да се държи като мъжко момиче. Позволете ѝ. Дайте ѝ шанс тя да бъде водеща в секса, да прави каквото ѝ хареса, да вкара в леглото дори играчки.

 

Групов секс. Тази фантазия се среща при много жени, но малко са я практикували наистина. Тя по-скоро остава като една неосъществена и несподелена мечта. Груповият секс се харесва на жените, защото така се чувстват желани и красиви. При жените фантазиите за секс с повече от един партньор, най-често включват и приятел на гаджето.

 

Прекрасна жена. Тази фантазия не е за всяко момиче, но много дами наистина си мечтаят да усетят ласките на някоя красива жена. Сексът с жена е разпространена фантазия, но малко момичета я осъществяват. Някои си представят как правят секс с приятелка, съседка или позната. Други си мечтаят за известни и красиви личности от шоубизнеса като актриси, модели и спортистки.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия