Как приятелите ти съсипват връзката ти с гаджето [част първа]

2015-06-04 10:21:00
Как приятелите ти съсипват връзката ти с гаджето [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Щастието не е константно понятие, но ако се замислим кои са най-важните неща в живота, ще кажем, че това са здравето, семейството, приятелите и любимия човек. В повечето случаи те са от първостепенно значение, за да бъдем наистина щастливи. Но замисляш ли се, че приятелите ти могат да влияят прекалено много върху отношенията с партньора?

 

Приятелите ти не харесват момчето/момичето, с което излизаш. Те открито показват, че не го харесват и се опитват да те отделят от него. Всъщност, това може и да е за добро. Когато си влюбен, ти не можеш да мислиш съвсем трезво, тогава искаш да бъдеш с един човек и си готов да преглътнеш всякакви проблеми и да направиш компромиси. Но приятелите ти имат по-трезва преценка и се опитват да те предпазят. От друга страна, те не винаги са прави, защото човек сам трябва да прецени с кого си пасва наистина.

 

 

Приятелите ти ревнуват. Те искат да получават вниманието ти, защото са свикнали с това. Преди не си имал/а такива сериозни връзки и сега е някак странно, сякаш изчезваш и те няма, чувстват се игнорирани. Съвсем нормално е, когато си имаш гадже, да разредиш срещите с приятели. Тогава трябва да се постараеш да не ги пренебрегваш съвсем. Ако например имате обичай да ходите всяка събота на кафе сутрин с компанията, не отказвай да ходиш с тях. Отиди, доведи и гаджето си. Така ще се опознаят и в един момент ще свикнат с него.

 

 

Говоренето за предишни връзки. Приятелите ти знаят всичко за теб, дори повече отколкото теб самият. Това е нормално, защото сте израснали заедно и сте много близки. Те са слушали всичко за бившите ти гаджета и са наясно с тези случки. Проблемът е, ако те разказват на сегашното ти гадже за предишните. Миналото е минало и трябва да остане такова.

 

Приятел/ка се опитва да развали връзката ти. За съжаление чувствата не са нещо, което да може да се контролира. Така може да се окаже, че дори най-добър приятел нарочно иска да ви раздели. Той/тя просто иска да бъде с теб, защото те харесва, но не знае как да ти го каже. Смята, че единственият начин да бъдете заедно е, като оставиш сегашното си гадже.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия