Защо прашките са опасни за здравето?

2015-03-26 12:59:00
Защо прашките са опасни за здравето?
Снимка: thinkstockphotos.com

Голяма част от представителите на силния пол харесват жени, които носят прашки. Момичетата също предпочитат този тип бельо, като го носят основно лятото, когато навън е топло или са с прилепнали дрехи, които не позволяват да се носи нещо друго.

 

Прашките може да са секси, може да са удобни лятно време, но, за съжаление, те не се отразяват никак добре на здравето, особено при момичета, които имат хронични проблеми, свързани с половата и отделителната система.

 

 

Няма нищо лошо от време на време да си слагаш прашки, особено ако ще ходиш на гости на гаджето и знаеш, че ще правите секс. Избягвай обаче честата употреба на прашки, особено в случаите, когато не са необходими – когато си с дънки, например, и бельото ти не се очертава.

 

Прашките са неподходящи за ежедневна употреба, защото са направени от изкуствен материал, който дразни кожата и задържа влага. А както знаеш влагата е идеална за развитие на бактерии, особено на гъбички.

 

Момичетата, които лесно получават цистит, трябва да забравят за прашките. Моделът на този тип бельо е такъв, че микробите от ануса лесно преминават към вагината и създават излишни здравословни проблеми. Вагиналните инфекции почти винаги са придружени с бяло течение, което кара девойките да носят ежедневни превръзки, които допълнително засилват инфекцията. И така момичетата влизат в един омагьосан кръг, от който трудно могат да излязат.

 

Прашките са супер оскъдни и покриват много малка част от интимните части. А идеята на бельото е именно да покрие гениталиите. Прашките не се препоръчват и при момичета, които имат хемороиди, защото те допълнително дразнят ануса.

 

Човек не трябва да живее в крайности. Когато има повод или дреха, която не може да облечеш, освен ако не си с прашки – сложи си спокойно. Просто не прекалявай с честата употреба на този тип бельо, защото рискуваш да си създадеш излишни проблеми със здравето. Може да бъдеш секси и по бикини, стига да си избереш готини. А по магазините има наистина готини модели, които ще впечатлят гаджето ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия