Колко често си сменяш гащите?

2014-04-29 13:31:00
Колко често си сменяш гащите?
Снимка: Dreamstime

Хората не си купуват нови гащи всеки ден и това е нещо нормално. Както е и нормално и необходимо да ги сменят ежедневно. Замисляли ли сте се колко време носите едно и също бельо?

 

 

Наскоро направено проучване показва, че средностатистическият жител на Великобритания носи едни и същи гащи в продължение на 7 години. Като ги сменя редовно, разбира се. Освен онези 22%, които не си сменят гащите ежедневно.

 

Доста мъже носят бельо, което вече има дупки по тях, но въпреки това те не искат да се разделят с него. Нужни са им около 7 години, за да се решат да си купят нови боксерки и/или слипове, пише в. „Хъфингтън пост“.

 

За повечето представителите на силния пол моментът за покупка на ново бельо идва тогава, когато започват да се притесняват да сложат гащите си за пране в пералнята, защото може да не издържат и да се скъсат съвсем.

 

Голяма част от мъжете не знаят къде се намират магазините за бельо в моловете и им е нужно известно време, за да ги намерят. Това ясно показва, че ги посещават изключително рядко – веднъж на няколко години.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 10 години

Хахахахаха, страх ги било, че при пране ще се скъсат, а не, че ще се скъсат докато ги носят.Моите са с дни, да не забравям да си ги сменям, мама ме научи така.

DarthLord
преди 10 години

Благодаря за информацията.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия