Прашките са опасни за здравето

2012-06-29 12:38:00
Прашките са опасни за здравето
Снимка: sxc.hu

Прекалено тесните дрехи и бельо са опасни за здравето. Става въпрос за дънките, сутиени, прашки, бикини, блузки и т.н. Всичко, които притиска тялото може да наруши кръвообращението и да травмира органите.

 

 

Ако сутиенът ви е прекалено малък, той може да нарани вашия бюст и да получите възпаление на кожата. Затова си купувайте такива, които са вашия размер и са с подходяща форма. Не подминавайте факта, че когато променяте теглото си, бюстът ви също се променя и имате нужда да подновите своя гардероб.

 

Прекалено тесните панталони или гащи оказват напрежение върху бедрената коса и е възможно да усетите болка в областта на бедрата. Затова не си купувайте прекалено тесни дънки, надявайки се, че ще се отпуснат и подлагайки здравето си на риск.

 

Прашките може да са удобни, особено когато носите бели панталони/поли, които прозират, но те също са опасни, защото бактериите лесно се пренасят от ануса към влагалището. Жените, които имат цистит, трябва да забравят за този тип бельо, а другите да го избягват, за да не си докарат някоя инфекция.

 

Най-безопасни са памучните бикини. Бельото, освен красиво и атрактивно, то трябва и да е удобно.

 

Обувките също са в състояние да създадат здравословни проблеми.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия