Момичета, какво гадже никога не бива да си хващате

2015-03-11 17:59:00
Момичета, какво гадже никога не бива да си хващате
Снимка: Dreamstime

Всеки тийнейджър си мечтае за готино гадже, с което да прекара най-прекрасните години от живота си. През пубертета хормоните ни бушуват, имаме нужда от комуникация с много приятели и свежи хора, а едно гадже би допълнило всичко това. Проблемът е, че тийнейджърите нямат много опит във връзките си и правят грешки. Сега ще ти разкажем какво гадже никога не бива да си хващаш.

 

Мамино синче. В този случай си обречена винаги да си на второ място, но не защото той ти изневерява, а защото за него мама е номер едно. Няма нищо лошо в това едно момче да обича и да уважава майка си, но идва един момент, в който гаджето става много по-важно. С маминото синче ще се чувстваш неоценена, а той никога няма да се влияе от твоето мнение, защото ще слуша майка си.

 

Дон Жуан. Повечето момичета са привлечени от известните момчета в училището, които имат много обожателки и много гаджета. Най-често тези момчета се радват на голяма слава и лоша репутация. Проблемът е, че те използват момичетата и играят едновременно с няколко гаджета. Не се влюбвай в такова момче, защото е твърде вероятно да страдаш, когато разбереш, че не си единствената в неговото сърце.

 

Зубърът. Той знае всичко, което учите, чел е всички учебници и препоръчителна литература. Никога не отсъства от училище и всички учители го харесват. Може би имаш симпатии към него, защото е симпатичен и кротък, но нямаш нужда от това гадже. Той е изключително скучен и няма да ти бъде забавно с него, когато ти говори единствено за училище и уроци.

 

Мускулестият тип. Той има уникално тяло, което обича да показва. Изглежда като Аполон, а и знае как да подчертае силните си страни. Храни се здравословно, тренира всеки ден и е мечта на всяка тийнейджърка. Няма смисъл да се захващаш с него, защото той ще ти говори само за фитнес и резултатите му в спорта. Твърде вероятно е да е изключително скучен тип, с който не можеш да си кажеш нищо.

 

Грубиянинът. Има мъже, които са изключително груби. Те не се съобразяват с нищо, арогантни са и смятат, че мъжкарството се изразява в грубост. Не се захващай с такова момче, защото той определено не знае как да се държи с приятелката си. отначало може да ти изглежда симпатичен и мъжествен, но бързо ще ти омръзне това негово поведение.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
an7raks
преди 9 години

С две думи, момичета, стойте си сами! :lol:


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия