Няколко типа мъже, с които сексът НЕ доставя удоволствие

2016-11-04 13:46:00
Няколко типа мъже, с които сексът НЕ доставя удоволствие
Снимка: Dreamstime

Преди много-много години хората са правили секс с една-единствена цел – да продължат рода. С течение на времето нещата са се променили и сега мъжете и жените правят секс и за удоволствие. Сексуалният акт би трябвало да доставя положителни емоции у двамата партньори, но понякога човек се сблъсква с егоисти, които гледат собствения си кеф, но не и чуждия.

 

Има мъже, които може да бъдат добри във всяко едно отношение, но не и в леглото. Вижте кои са 7-те типа представители на силния пол, с които е по-добре да не делите едно легло:

 

Мързеливият – някои дами предпочитат да бъдат пасивни, докато правят секс, но това не е толкова характерно за представителите на силния пол. Въпреки това съществуват мъже, които предпочитат жената да свърши цялата работа, а те да лежат и да не наслаждават на случващото се. Мързеливите господа лягат и чакат партньорката им да им направи фелацио, а след това я молят да мине отгоре. И свършват. След това решават да проявят наглост и питат дали са се справили добре. Тези мъже заслужават да им се каже в лицето, че са дървета в леглото и не стават за нищо.

 

 

Рекордьорът – представителите на силния пол като цяло обичат постоянно да се доказват. Има мъже, които са в състояние да правят секс с вас няколко пъти на ден и по няколко часа. Причината е, че те подобряват предишните си рекорди. Ако преди седмица сте правили 4 пъти секс в рамките на 24 часа, сега ще направят всичко възможно да го направите 5 пъти за един ден. Ако предишният път сте получила два оргазма, сега мъжът ще се постарае да получите минимум три. Внимавайте с тези господа, защото няма да ви оставят на мира, ако не свършите поне веднъж, затова ако ви е писнало да правите секс, симулирайте оргазъм и се отървете.

 

Консервативният – има мъже, за които сексът си е секс, няма любовна игра преди това, нито стимулиране на ерогенни зони /освен вагината/, нито целувки, просто нищо! Те имат една цел – бавно и полека да свършат, като често еднотипният им начин на правене на секс ги докарва до оргазъм само тях. Ако искате разнообразие, то ще трябва да молите и настоявате през няколко минути. Ако успеете да го накарате да ви пипне по гърдите, например, той ще го направи толкова безчувствено и без желание, че ще ви е яд, че изобщо сте го молили. С такъв мъж една жена не би могла да води задоволителен сексуален живот.

 

Разнообразният – някои представители на силния пол не обичат разнообразието, но има такива, които смятат сексът за незадоволителен, ако не са сменили поне 6-7 пози до края. Те не се интересуват, че партньорката им няма желание да се мести постоянно и че понякога не може да направи това, което се иска от нея. Мъжете, които обичат прекалено голямото разнообразие, не се съобразяват, че понякога искат пози, които са трудни за изпълнение дори от жените – каучук.

 

Мръсният – много е неприятно да бъдеш „опасно близо“ до мъж, който няма лична хигиена. Първо, това може да ти докара куп инфекции, второ не е приятно да се гушкаш до миризлив господин. Вместо да търпиш вонята му, облечи се и изчезвай, докато можеш. Този човек е нечистоплътен и това няма да се промени /поне не скоро!/.

 

Лъжецът – мъжете определено се комплексират на тема секс. Някои представители на силния пол твърдят, че са много добри любовници, че са надарени и че повечето жени искат да спят с тях, но когато стигнете в леглото разбирате, че приказките им са всъщност въздух по налягане. Внимавайте с тези мъже, защото те обичат да лъжат.

 

Снимка: Dreamstime

 

Наполеон – твърдят, че мъжете не могат да правят няколко неща едновременно, но има такива, на които не им е трудно да правят секс и още нещо. Случвало ли ви се е да бъдете с мъж, който прави секс с вас, но в същото време обсъжда проблемите си, търси съвети, пита ви къде ще бъде следващата ви почивка или си говори по телефона, без да излиза от вас и да променя темпото? Дали тези мъже изпитват някакво удоволствие от секса или го правят просто ей така?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия