Какво да правиш, ако ТОЙ не те потърси повече

2014-08-04 16:53:00
Какво да правиш, ако ТОЙ не те потърси повече
Снимка: thinkstockphotos.com

Отскоро се виждаш с нов човек, всеки път си прекарвате страхотно, но изведнъж той спира да те търси и потъва вдън земя. На какво се дължи това? Какво трябва да правиш в такъв момент? Да го потърсиш ли поне няколко пъти, преди да се откажеш от него или директно да се примириш със случилото се?

 

Изпрати небрежно съобщение, за да видиш как ще реагира – може да му драснеш SMS, може да му пишеш и във Facebook. Съобщението ти трябва да е небрежно, в никакъв случай не му търси сметка къде се е изгубил последните няколко дни. Ако му пишеш и не ти отговори или го направи след няколко дни, явно вече не се интересува от теб и има по-интересни неща за правене, колкото и грубо да звучи. Примири се със случилото се и продължи да търсиш щастието си.

 

 

Внимавай на кого споделяш как се чувстваш – в никакъв случай не казвай на общите ви приятели и познати как се чувстваш, след като той се е изпарил вдън земя. Те веднага ще му докладват, а това няма да е добре за теб, най-малкото ще те направи уязвима пред него. Затова по-добре внимавай на кого споделяш чувствата си.

 

Не се надявай да те потърси – ще е хубаво, ако го направи, но в никакъв случай не променяй ежедневието си заради него. Ако иска да те намери, ще го направи, без да има нужда да си постоянно online или да гледаш мобилния си телефон дали имаш пропуснато обаждане или съобщение. Продължи да живееш живота си, пък то ако иска да се свърже с теб, ще го направи рано или късно.

 

Не го бомбандирай със съобщения – прати му едно-две съобщение, но се откажи, ако не ти отговори. Няма нужда да се държиш като маниачка, за да привлечеш вниманието му. По-добре се дръж на ниво, защото когато човек е влюбен, той често се държи по начин, който не говори добре за него. Не се унижавай заради човек, който не заслужава.

 

Ако можеш, говори лично с него – за да разбереш защо наистина изведнъж е престанал да те търси и да отговоря на съобщенията и обажданията ти, отиди и говори с него очи в очи. По този начин няма да има възможност да те лъже и да премисля отговорите си. А и реакцията му ще ти даде най-верния отговор, така че се опитай да проведеш така желания разговор на живо, а не чрез съобщения.

 

Не публикувай статуси, свързани с него – няма смисъл да правиш тънки намеци относно това момче и да ги публикуваш на стената си във Facebook. Всеки ще е наясно за кого са насочени, а в същото време няма да постигнеш никакъв ефект, освен евентуално съжаление от някои по-състрадателни твои facebook приятели, което със сигурност не ти е нужно.

 

Продължи напред – няма смисъл да страдаш за всеки, който не ти е обърнал внимание. Все пак, за да бъдат двама души заедно, трябва да има химия помежду им. Явно това не е бил човекът за теб и е хубаво, че взаимоотношенията ви са прекъснали рано, а не след време, когато вече си влюбена и би изживявала раздялата много по-тежко. Всяко зло за добро!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия