Какво правиш ако той не се обажда

Твоето любимо момче да не се обажда. Това може да те разтресе, да те натъжи, да те обърка.  Ситуацията е  много често срещана при двойки, които са повече време заедно ( няколко месеца,години). Възможно е партньорите да започват в някои моме

2010-02-15 09:08:12
Какво правиш ако той не се обажда
Твоето любимо момче да не се обажда. Това може да те разтресе, да те натъжи, да те обърка.  Ситуацията е  много често срещана при двойки, които са повече време заедно ( няколко месеца,години). Възможно е партньорите да започват в някои моменти да приемат близкия си като даденост . И така, когато отношенията във връзката са в нормално състояние, мъжете понякога започват да си мислят, че не е нужно да звънят на половинките си толкова често.

Жените обичат  да знаят какво прави любимият  им  и затова обичат да му звънят често, да го посещават.  Обичат да са докосвани, ухажвани, да се грижат за тях,да ги глезят, да им се обръща внимание често. Ако свикнат с тези неща,  очакват да се случват често и постоянно.

И така  какво могат да направят жените, ако се окажат в такава ситуация,че гаджето не звъни?

Ако приятелят  ти не се обажда и си притеснена  запомни едно!!! Не изпадай в  паника! Ако не е обажда, то  знай,че винаги има причина  за това.

В някои случаи, при такова обстоятелство,може приятелят ти да иска да те провери, да види дали си спокоен и уравновесен човек. Да разбере колко време ще издържиш,преди да започнеш да го търсиш като полудяла, да му звъниш по 100 пъти в минута, да му пишеш sms-и.  Внимавай с това. Мъжете мразят жени, които не им позволяват да си поемат въздух, както и такива, които стават параноични  за разни неща. Докато си мислиш,че това с непрекъснатото търсене (звънене и sms-и) е безвредно, много се лъжеш. Ако правиш това, то постъпката ти  ще накара приятелят ти да се отдели от теб, да стане по студен в отношенията си, ще те приеме за заплаха.

Не си  стой вкъщи притеснявайки се,чудейки се къде е той, с кого е ,какво прави,ами защо не се обажда.... По-добре излез с приятелки на кафе,кино, в парка. Забавлявай се. По-късно приятелят ти може да се обади и да каже,че е бил много зает с работа (без да лъже),просто да не е могъл да се обади. Може да му се е случило нещо...никога не се знае.

Така ,че  не се отчайвай ако ТОЙ не  се обажда. Винаги има някаква причина за това и Не  Винаги е  свързана с лошите ти помисли! Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия