Дразнещите навици, които има почти всяка жена

2014-07-15 13:35:00
Дразнещите навици, които има почти всяка жена
Снимка: Dreamstime

Мъжете и жените са от различни планети и това си личи най-ясно при двойките, които прекарват голяма част от времето си заедно. Според представителките на нежния пол над 90% от нещата, които правят мъжете, са грешни. И те постоянно им натякват, че са сбъркали и са могли да постъпят по-добре. Представителите на силния пол може да са добри в погрешното вършене на нещата, но и жените са добри в мрънкането и досаждането.

 

Вижте няколко неща, които жените правят често и това подлудява мъжете:

 

Казваш, че всичко е ОК, когато всъщност не е

 

Това е наистина дразнещо. Защо трябва да казваш, че си добре, когато отдалеч си личи, че не си? Може сега да не ти се говори, но поне кажи истината. Пък след време, когато ти мине или когато имаш желание да споделиш на партньора си какво ти тежи, говори. Не казвай обаче на черното бяло.

 

 

Натрупала си безброй възглавници върху леглото

 

Някои момичета определено обичат възглавниците и имат най-различни модели. За какво служат? За нищо. Според момичетата са за красота, но това е тема, по която може да се спори доста. Според мъжете най-доброто им предназначение е за бой с възглавници, но девойките не искат и да чуят за това. Възглавниците са красиви и мястото им е върху леглото, нищо, че това възпрепятства човек да си легне върху него и да си почине.

 

Не контролираш емоциите си

 

На някои момичета им е трудно да контролират емоциите си и често избухват в плач без видима причина - на сватби, на романтични филми, когато видят бездомно коте на улицата и т.н. Според психолозите не бива да задържаш емоциите в себе си, но това определено не означава, че трябва да плачеш с повод и без повод. Мъжете се чувстват неловко и безпомощни, когато приятелката им се разплаче, затова по-добре му спести тези моменти, ако е възможно.

 

Постоянно си намираш поводи за купони

 

Хубаво е човек да е купонджийски настроен и да се забавлява, но това не означава, че всеки дребен повод трябва да се превръща в огромно и скъпоструващо парти. Вместо да си даваш парите, за да ядеш и пиеш с приятелите си, направи нещо, което ще ти донесе по-ценни спомени – екскурзия в чужбина, почивка на морето, дарение и т.н. От купони спомени рядко има, особено ако имаш навика да прекаляваш с консумацията на спиртни напитки.

 

Не спираш да говориш

 

Мъжете не биха оцелели, ако не се бяха научили да филтрират информацията, която получават от половинката си. Жените имат дарбата /?!/ да говорят, без да млъкват и да казват доста неща, като голяма част от тях са безполезни - какво са яли, с кого са се скарали на светофара, какво е казал шефът, кое е новото гадже на колежката, каква блузка са си харесали в мола и т.н. Старай се да споделяш на партньора си това, което би му било интересно или което го вълнува. Мъжете ценят жените, които умеят да водят разговори и знаят какво и кога да кажат.

 

Постоянно искаш да знаеш какво си мисли гаджето ти

 

Мъжът седи и гледа в една точка и жената веднага пита „Мило, какво си мислиш?“. Понякога човек има нужда да релаксира и не мисли нищо, просто седи и гледа в една точка. Напълно възможно е гаджето ти да е изморено и това да е начинът да отпусне поне за малко. А ако си мисли нещо, което не иска ти да знаеш /каква изненада да ти направи, кой отбор ще спечели мача довечера, какво прави красивата колежка и т.н./, колкото и пъти да го питаш, няма да разбереш какво наистина му се върти в главата. Ако си прекалено досадна, ще ти отговори нещо, колкото да задоволи любопитството ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия