Кои са 5-те най-дразнещи неща, които мъжете правят във Facebook?

Вижте кои са 5-те най-дразнещи мъжки навика, свързани със социалната мрежа Facebook: 1. Махат снимките, на които са tag-нати - почти няма момиче, което да не се почувства обидено, когато види, че момчето, което е отбелязала на снимката, си е мах

2011-04-21 00:40:44
Кои са 5-те най-дразнещи неща, които мъжете правят във Facebook?
Вижте кои са 5-те най-дразнещи мъжки навика, свързани със социалната мрежа Facebook:


1. Махат снимките, на които са tag-нати - почти няма момиче, което да не се почувства обидено, когато види, че момчето, което е отбелязала на снимката, си е махнало тага, въпреки че изглежда добре. Някакси е странно снимките от събиранията с момчетата, от излета в планината и прочие да са му по-ценни от тези, на които е с вас и уж изглежда щастлив от този факт.

2. Крият своя статус (във връзка, женен, разведен и прочие) - повечето представители на силния пол имат навика да крият дали си имат приятелка, жена и т.н. А е много по-лесно и хубаво, когато една жена си хареса някой мъж, да види дали той е свободен или не и тогава да действа, ако има желание. Криенето на статуса превръща дамите в истински детективи - те гледат стената на своя възлюбен, разглеждат снимките му, следят мненията му, само и само да разберат дали си има половинка или е свободен ерген. Разбира се, когато нещата между двама души станат малко по-сериозни, няма нищо лошо заинтересованата страна да попита другия дали е зает, но ако този въпрос е важен от самото начало?

3. Мъжете обичат да изпростяват във Facebook - повечето мъже се отпускат, когато са в интернет пространството и пишат на стената си шеги, които надали биха казали в реалния живот. Въпреки че част от тях са наистина забавни, ще е по-добре, ако бъдат спестени, за да няма излишни подигравки от останалите мъже и от жените.

4. Блокират своите снимки - никоя жена не обича да й се поставят ограничения. Всеки има правото да показва своите снимки само на хора, на които иска, именно заради това има най-различни функции във Facebook. Но повечето дами обичат да разглеждат всички снимки на своя възлюбен, защото в противен случай започват да си въобразяват разни неща, които в повечето случаи са далеч от действителността. Когато една жена не може да види всички снимки на мъжа до себе си и е на ясно, че той е скрил част от тях, тя започва да си мисли, че й изневерява, че ходи с 2-3 момичета едновременно, че има доста грозни пиянски нощи и пр. - а тези ужасяващи варианти невинаги са верни.

5. Публична покана - дамите обичат, когато тяхната половинка изразява чувствата си публично пред всичките им приятели във Facebook, но когато взаимоотношенията в една двойка все още не са се развили, жените се дразнят, ако бъдат поканени на среща пред всички. Колко по-приятно би било, ако един мъж покани жената, която е харесал, като й се обади, като отиде до тях или като й напише сладък SMS? Тази публичност във Facebook понякога е излишна... Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия