Кои са 5-те най-дразнещи навика у жените

2012-03-27 12:34:00
Кои са 5-те най-дразнещи навика у жените
Снимка: Reuters

Всеки човек има навици, които дразнят околните. Представителките на нежния пол често са обвинявани, че прекаляват с клюкарстването, пазаруването, натякването, злобното си и ирационално поведение. Разбира се, че не всички жени притежават тези качества накуп, но почти всяка дама има поне един от тези дразнещи навици.

 

Вижте малко по-подробно за тях:

 

1. Пазаруването – представителките на нежния пол са известни с любовта си към пазаруването. Те с лекота биха пръснали куп пари за някоя блузка или чантичка, нищо че през следващите няколко седмици няма да имат какво да ядат. Мъжете не могат да си представят, че една жена има нужда от 20 чифта обувки и 15 чанти. Също така мразят, когато трябва да придружават половинката си по магазините и да я чакат с часове пред магазините, докато тя се чуди между няколко дрешки и накрая си купува всичките, за да не сбърка.

 

2. Ирационалното поведение – жените биха отричали напълно логични неща, само и само да не признаят, че са сгрешили. Но има и случаи, когато дамите наистина не разбират очевидното. В такива моменти мъжете трябва да се откажат да променят мнението на своята половинка.

 

 

3. Клюкарстването – дамите обичат да общуват с хората и са по-общителни от мъжете. За тях е приятно да висят часове на телефонната слушалка или да обменят клюки с приятелките си. Те обаче често обсъждат неща, които не им влиза в работата и това не се харесва на мъжете и с право.

 

4. Натякването – представителките на нежния пол често правят от мухата слон и обичат да превръщат дребните проблеми в грандиозни скандали. Древните гърци са били наясно с тази склонност на жените. Съпругата на Сократ е пример за това – тя била непрекъснато недоволна и ядосана от своя мъж, който нямал достатъчно приходи.

 

5. Злоба – жените имат повече затруднения да работят заедно с други хора, отколкото мъжете. Особено ако става въпрос за колективна работа с други представителки на нежния пол. В такива ситуации често се заражда злоба и завист. Дамите понякога се държат по-грубо дори с приятелките си, но без наистина да влагат лоши чувства. Ако един мъж се озове сред злобни женски коментари, най-доброто решение е да не взима ничия страна.

 

Още любопитни новини може да намерите в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия