Истините за мъжете, които трябва да знаете, за да нямате любовни проблеми

2014-01-03 12:15:00
Истините за мъжете, които трябва да знаете, за да нямате любовни проблеми
Снимка: Dreamstime

Мъжете и жените са от различни планети и затова често не се разбират. Но при добро желание представителите на двата пола мога да научат достатъчно неща, които да им помогнат да разбират реакциите на партньора си в определени ситуации. Затова, момичета, вместо да се ядосвате на гаджето си, вижте защо реагира по начин, който не може да си обясните:

 

Мъжете не могат да правят секс, когато са изнервени - не си мисли, че само на жените им пречат емоциите, за да се отдадат на сексуални ласки. Мъжете нямат никакво желание за секс, когато са под напрежение или са ядосани на някого. За да не изнервяш още повече обстановката, остави го да се успокои и сам да поиска да те заведе в леглото.

 

 

Мъжете показват любовта си чрез действия – за съжаление, жените имат нужда от това, което мъжете трудно биха им осигурили – любовни слова. Представителите на силния пол предпочитат да показват и доказват чувствата си с действия, а не с думи. Затова не се сърди на гаджето си, когато не ти казва, че му липсваш или че си най-невероятният човек на света. По-добре се вгледай в жестовете, които прави за теб и сама прецени дали наистина има чувства и му е добре в компанията ти.

 

Мъжете имат нужда от конкретни насоки – когато кажеш на половинката си, че имаш нужда от него, бъди по-конкретна. Кажи му кога искаш да е до теб, защо се чувстваш по-добре в компанията му и какво искаш да направи за теб. Конкретните насоки определено ще го улеснят и ще има възможността да прецени дали е готов да направи тези неща, за да те направи щастлива.

 

Мъжете трудно биха били само слушатели – жените са известни с това, че обичат да говорят. Особено да си споделят неща, които ги вълнуват. Мъжете обаче не могат да разберат как така една жена е склонна да сподели проблема си, без да иска съвет или насоки за неговото разрешаване. Затова представителите на силния пол започват да се чувстват притиснати, когато тяхната половинка им се оплаква и се сърдят, че трябва да дават съвети за неща, които не разбират.

 

Мъжете не харесват жени, които се раздават прекалено много - да се интересуваш от партньора си и да го правиш щастлив е едно, но да го задушаваш е нещо съвсем друго. И, за съжаление, границата е прекалено тънка. Момичета, никое момче няма нужда от втора майка! Затова не прекалявайте с глезенето и подаръците. Все пак вие сте нежната половинка, нали? Забравете да се държите като мъж или прекалено грижовна майка, защото бързо ще прогоните човека до себе си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
РОЗА
преди 10 години

До Sexylexie: Кажи и да каже,че има да учи или родителите и не я пускат.Също добави и това,което си написала.

Sexylexie
преди 10 години

Помогнете ми! Имам приятелка която неможе да отказва на хората за каквото и да е тя жинаги казжа да.Проблема е че тя е на 14, а един нейн приятел иска да излязат заедно той е на 21.Той и казва по фейсбук че я харесва и я пита защо тя не му праща целувки.Тя неиска да му праща нищо тя неиска да го вижда.Той днес искам да се видят, но тя си измислила управдание той я попитал за утре и тя приела.Мен лично ме е страх че той иска само секс и нищо повече от нея.Тя е обвързана с едно момче и то става голяма каша аз съм и бфф и не искам да стават такива неща. Моля ви помогнете ми защото утре е уговорената среща !!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия