За мъжете и жените, разбитите сърца и истинската любов ...

2014-01-02 10:19:00
За мъжете и жените, разбитите сърца и истинската любов ...
Снимка: Dreamstime

Любовта не е никак просто нещо. Повечето мъже и жени трябва да преминат през няколко разочароващи връзки, преди да срещнат половинката си. Статистиката показва, че дамите се целуват средно с 15 мъже, изживяват две дълготрайни любовни връзки и два пъти остават с разбити сърца, преди да открият мъжа на мечтите си, пише в. „Daily mail“.

 

 

Жените имат четири сексуални приключения – еднодневки, докато при представителите на силния пол тази бройка е шест. 60% от дамите, участвали в проучването, споделили, че са отчаяни, защото не могат да си намерят подходящ интимен партньор. 25% пък казали, че човекът до тях не е този, за когото са си мечтали.

 

Статистиката показва, че преди да минат под венчилото, жените преминават през четири разочароващи първи срещи с потенциални партньори. Те обаче имат по-малко интимни партньори в сравнение с мъжете – дамите са били в леглото със седем мъже през жизнения си път, а господата с около 10 дами.

 

Другата промяна, която е настъпила при представителите на силния пол е, че вече са склонни по-рано да узаконят връзката си. Мъжете вече нямат нищо против да се венчаят на 22-годишна възраст.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия