Как да разбереш дали и той си пада по теб?

2013-07-09 22:00:00
Как да разбереш дали и той си пада по теб?
Снимка: sxc.hu

Влюбена си в него вече от дълго време насам, но между вас така и не се случва нищо особено. Приятелите се, излизате в една компания, забавлявате се заедно, но... нищо повече. Ако искаш веднъж завинаги да разбереш дали и той си пада по теб, следвай нашите лесни съвети, които със сигурност ще ти помогнат да установиш какви чувства таи той към теб.

 

 

Следи езика на тялото му

 

Езикът на тялото му несъмнено може да ти покаже дали той се интересува от теб. Обърни внимание на поведението му – докосва ли те уж неволно, отдръпва ли се, когато ти го докосваш, навежда ли главата си леко към теб, когато ти говори, търси ли постоянно близост и контакт с теб или предпочита да сяда в другия край на масата? Всяко негово действие, волно или неволно, е категоричен знак за чувствата му. Не игнорирай езика на тялото му, а се вгледай внимателно в него.

 

 

Контакт с очите

 

Един от най-ясните признаци, че той си пада по теб, е търсенето на контакт с очите. Ако забелязваш, че той постоянно те гледа и буквално не може да откъсне очи от теб, то със сигурност го вълнуваш. Когато установиш, че те гледа, не мести свенливо погледа си в страни, а го погледни и ти в очите, задръж няколко секунди и се усмихни.

 

 

Разпитай наоколо

 

Разпитай най-близките си приятели за тяхното мнение. Като безпристрастен наблюдател те до известна степен могат да преценят дали между теб и обекта на чувствата ти наистина прехвърчат искри или химията е на лице само от твоя страна. Второто мнение винаги е от полза.

 

Приятели

Снимка: sxc.hu

 

 

Действай

 

Ако вече наистина ти е омръзнало да чакаш нещо да се случи, действай сама. Покани го да излезете някой път само двамата. Така ще му покажеш, че те интересува не само като приятел, но и като нещо повече от това. Ако той с радост приеме, това е добър знак. В случай, че имаш достатъчно смелост, в края на вечерта се опитай да го целунеш. Ако ти отвърне – честито! Ако пък ли не – поне вече ще знаеш, че с него можете да бъдете само приятели.

 

 

Просто го попитай

 

Играенето на игрички не е за всеки. Ако и ти си сред хората, които предпочитат да бъдат директни, просто отиди при него и му кажи как се чувстваш. В крайна сметка нищо не губиш, можеш само и единствено да спечелиш.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Loken
преди 10 години

Трябваше само последния абзац да присъства в статията.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия