Ъшър ще прави втора сватба

Ето какво разкри той

2024-03-22 12:00:00
Ъшър ще прави втора сватба
Снимка: БГНЕС

Ъшър планира втора сватба с любимата си, която ще е много луксозна.

 

Рапърът и Дженифър Гойкоечеа сключиха брак на тайна церемония в Лас Вегас през февруари.

 

Ъшър беше там заради изпълнението си на "Супербоул" и тогава с Дженифър се оженили. Но церемонията била малка и на нея присъствали само близки роднини.

 

Сега певецът и съпругата му решили да направят много по-голяма втора сватба.

 

"Ние ще направим невероятна, много пищна сватба, но първата церемония беше завършек на невероятен престой в Лас Вегас", каза Ъшър пред "Entertainment Tonight".

 

Рапърът разкри още, че двамата с Дженифър пазили в тайна плановете си, дори от най-близките си роднини, докато не дошло времето да сключат брак.

 

"Моята майка беше там, нейната майка беше там, децата ни бяха там, близките ни роднини бяха там. В интерес на истината, всички бяха изненадани. Аз казах: "Не, не, сега ще направим сватбата.". Те отвърнаха: "Какво?". И аз казах: "Да, да, точно сега. Нека да вървим."", разказва изпълнителят. 

 

Ъшър и Дженифър са заедно от октомври 2018 г. Те имат дъщеря Соверейн Бо, която се роди през 2020 г. и син Сир, който се роди през 2021 г.

 

Певецът има и 2 деца от бившата си изгора Тамека Фостър - синовете Ъшър Реймънд Пети на 16 г. и Навийд Илай Реймънд на 15 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия