Брад Пит иска да избегне драми с Анджелина Джоли

Затова не е запознал децата си с новата си приятелка

2024-01-19 12:00:00
Брад Пит иска да избегне драми с Анджелина Джоли
Снимка: БГНЕС

Брад Пит се държи много предпазливо и внимателно, докато връзката му с дизайнерката на бижута Инес де Рамон се развива и става по-сериозна.

 

Актьорът иска да запознае приятелката си с децата си, които има с Анджелина Джоли, но иска да избегне драми с бившата си.

 

Брад и Анджелина започнаха връзката си през 2005 г., а през 2014 г. сключиха брак. Звездите обявиха, че се разделят през 2016 г.

 

Те имат 6 деца заедно. Три са осиновени - Мадокс на 22 г., Пакс на 20 г., Захара на 19 г., а три са биологични - Шайло на 17 г. и близнаците Нокс и Вивиан на 15 г.

 

Твърди се, че децата приемат майка си като най-добра приятелка.

 

"Брад стъпва по яйчени черупки, когато става дума за това да представи децата си на новата си приятелка. Анджелина не е само майка на децата, тя е и тяхна най-добра приятелка. Можете ли да си представите каква би била срещата между децата и Инес? Нищо чудно, че той не бърза да ги представи", коментира източник на "National Enquirer".

 

За връзката между Пит и Инес де Рамон се разбра през ноември 2022 г.

 

"Те са на добро място. Това е първата истинска връзка на Брад след развода. Той представя Рамон като своята приятелка. Той се чувства страхотно с Инес. Чудесно е да го видиш в добро състояние. Инес го прави много щастлив", обясни скоро източник на "People".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия