Звездните годежи на 2023 г.

Вижте кои са те

2023-12-29 12:00:00
Звездните годежи на 2023 г.
Снимка: БГНЕС

2023 година донесе много приятни емоции за двойките. Някои добре познати звездни двойки се сгодиха и очакваме сватбите им през новата година. Ето кои са те, според британския "Cosmopolitan".

 


Деми Ловато и Джутс

 

Певицата и певецът обявиха годежа си през декември. Те показаха снимки от него в Instagram. "Все още съм без думи... Миналата нощ беше най-хубавата нощ в живота ми и аз не мога да повярвам, че ще се омъжа за любовта на живота ми Джутс. Любов моя, аз съм повече от развълнувана да се омъжа за теб... Всеки ден, който съм прекарала с теб е бил сбъдната мечта и нямам търпение да те обичам и ценя вечно. Наздраве за остатъка от животите ни. Обичам те, скъпи", написа Деми. Двамата са заедно от лятото на 2022 г.

 

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

 

Те не са го потвърдили официално, но пръстен издаде това. През октомври Зоуи бе забелязана с годежен пръстен на ръката. Актьорът и актрисата са заедно от август 2021 г. От "People" потвърдиха за годежа.

 

 

Ашли Бенсън и Брандън Дейвис

 

Актрисата обяви, че се е сгодила за внука на американския петролен магнат Марвин Дейвис, Брандън Дейвис, през юли. Ашли сподели снимка с пръстена в Instagram. Предложението се е случило по време на романтична вечеря. За връзката между двамата се разбра в началото на 2023 г. През ноември се появиха слухове, че двамата вече са сключили брак. А през октомври се разбра, че Бенсън е бременна от Дейвис.

 

Никол Шерцингер и Том Еванс

 

Певицата и бившият ръгбист са заедно от края на 2019 г. През юни стана ясно, че Том е предложил брак на Никол, докато двамата били на почивка в родната страна на певицата - Хавай. Те качиха снимки от годежа.

 

Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви

 

Актрисата и синът на рокаджията Джон Бон Джоуви се сгодиха през април. Мили разкри това чрез публикация в Instagram. Тя показа годежния пръстен. Двамата са заедно от лятото на 2021 г. Преди месеци актрисата призна, че вече планира сватбата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия