Били Айлиш е привлечена от жените, но никога не се е чувствала женствена

Ето какво каза тя за себе си

2023-12-05 13:30:00
Били Айлиш е привлечена от жените, но никога не се е чувствала женствена
Снимка: БГНЕС

Били Айлиш призна, че е физически привлечена от жените, но също изплашена от тях.

 

21-годишната певица призна, че не може да се свърже със жените, но понякога е стъписана от тяхната красота, тяхното присъствие в света.

 

"Никога не съм се чувствала така, сякаш мога да се свържа с момичетата много добре. Обичам ги толкова много. Обичам ги като хора. Привлечена съм към тях като хора. Наистина съм привлечена от тях. Физически съм привлечена от тях. Но също съм изплашена от тях и тяхната красота, от тяхното присъствие.", сподели тя пред "Variety".

 

Изпълнителката става известна още като тийнейджърка - заради музикалната си кариера. Но на нея ѝ е трудно да бъде жена, особено такава, която е под светлините на прожекторите.

 

"Да бъдеш жена е просто такава война завинаги. Особено - да си млада жена в публичното пространство. Наистина е нечестно.", коментира още Били.

 

Айлиш каза още, че никога не се е чувствала женствена.

 

"Никога не съм се чувствала като жена, ако трябва да бъда честна с вас. Никога не съм се чувствала желана. Никога не съм се чувствала женствена. Аз трябва да убеждавам себе си, че съм красиво момиче.", обяснява звездата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия