Хейли Бийбър ползва социални мрежи само през уикендите

Ето какво каза тя

2021-04-05 16:30:00
Хейли Бийбър ползва социални мрежи само през уикендите
Снимка: БГНЕС

Хейли Бийбър твърди, че използва социалните мрежи само през уикендите.

 

Причината е, че онлайн троловете са създали "токсична среда", което кара звездата да изпитва тревожност. 24-годишната моделка признава, че не влиза в Instagram между понеделник и петък, тъй като се опитва да ограничи времето си в социалните медии, за да подобри психическото си състояние.

 

Хейли е обект на подигравки и обиди, откакто се омъжи за Джъстин Бийбър през 2018 г. Негативните коментари я накарали да изтрие Twitter от телефона си.

 

"Мисля, че когато си в ситуация, в която толкова много хора те тормозят с едно и също нещо отново и отново, това започва да те обърква. Започваш да се съмняваш във всичко и се питаш: "Има ли нещо, което аз не виждам, а те виждат? Може би те са прави". Стигнах до такова дъно, че наистина помислих, че съм заблудена... Едно от нещата, което открих, че ми помогна - не влизах в Instagram от понеделник до петък. Дори нямам Twitter вече, защото не е имало път, в който да вляза там и да не се почувствам в токсична среда. Мисълта дори само да отворя приложението, ме изпълваше с такава тревожност, чувствах се, сякаш ще повърна", обясни тя пред д-р Джесика Клемънс за видео в нейния YouTube канал.

 

Моделката дори е забранила коментарите в Instagram за хора, които тя не следва.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия