Деми Ловато е била жертва на сексуален тормоз от мъж, който я е снабдявал с наркотици.

 

Това се е случило в същата нощ, в която тя припадна в имението си в Ел Ей след прием на свръхдоза и беше приета в болница - през юли 2018 г.

 

Заради свръхдозата, певицата получила инфаркт, 3 инсулта и някои нейни органи са увредени. Звездата ще разкажа повече за сексуалния тормоз в документалния филм "Dancing with the Devil", който излиза в YouTube на 23 март.

 

"Свръхдозата дойде след 6 години трезвеност, през които Ловато се чувстваше изключително ограничена от мерките, които взеха нейните отдавнашни мениджъри, за да ѝ помогнат да е в добро състояние. Това ѝ причини 3 инсулта, инфаркт и увреждане на органите. Тя имаше пневмония от задушаването си заради повръщането, тя страдаше от увреждане на мозъка заради инсултите и има дългосрочни проблеми със зрението. (Тя вече не може да шофира и описа трайните симптоми като наподобяващи слепи петна. Дилърът, който ѝ донесе хериоин през онази нощ, я е насилил сексуално, после я оставил, като тя била близо до смъртта", пише в резюме на документалния филм в "The New York Times".

 

Деми също говори за случая.

 

"Когато са ме намерили, съм била гола, посиняла. Буквално съм била оставена да умра, след като той се е възползвал от мен. След като се събудих в болницата, ме питаха дали сме правили секс по взаимно съгласие. Имах един проблясък - как той беше върху мен. Видях този проблясък и казах "да". Чак месец след свръхдозата осъзнах: "Ти не беше в такова състояние, че да вземете решение по взаимно съгласие"", обяснява изпълнителката във филма.

 

Ловато посочва, че е имала подобно преживяване и като малка.

 

"Когато бях тийнейджър, бях в подобна ситуация. Изгубих девствеността си чрез изнасилване", сподели тя.

 

Певицата не разкрива кой е извършил това, но каза, че тогава е излизала с въпросното момче, просто не е била готова да загуби девствеността си.

Автор: Ивета Иванова